Vinobraní na Grébovce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vinobraní na Grébovce

> Termín

26.9.2014 - 27.9.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

26. a 27. září pořádá MČ Praha 2 osmý ročník nejkrásnějšího vinobraní v Praze. Víno, burčák, divadlo, soutěže nebo umělecké dílny, to vše na vás čeká v pátek na náměstí Míru a v sobotu v Grébovce. Třešínkou na dortu sobotního programu bude koncert Banjo Bandu Ivana Mládka. Peníze si nechejte hlavně na útratu, vstup je zdarma. Páteční program, který potrvá od 14:00 do 20:00, moderuje Jan Musil. Uvede také tématickou cimbálovou muziku v podání skupiny Lália, od které se dočkáte i známých filmových melodií. Odpoledne zpestří vystoupení dětských souborů z Prahy 2, rozhovory s Albertem Kubištou z Novoměstské radnice nebo s Ondřejem Kobzou či zástupci TA KAVÁRNY. Lákavá nabídka občerstvení vás však jen navnadí na sobotní hody na Grébovce. Sobotní program ale nebude jen o skvělé nabídce vín, čerstvém burčáku nebo vybraných lahůdkách a řemeslných výrobcích. Od 14:00 do 22:00 proběhne program na pódiu i v prostoru celého parku Grébovka. Z pódia bude moderovat postava Karla IV., která vás seznámí se zajímavou historií Prahy 2. "Historie Prahy 2 je opravdu pestrá. Díky divadelním představením, jako jsou třeba Slované, Husité nebo Čarodějnice, se návštěvníci zábavnou formou dozvědí, jak to s Prahou 2 v průběhu staletí vlastně bylo," říká starostka Prahy 2 Jana Černochová. Na pódiu se vystřídají i dvorské tance nebo středověká hudba. Současnost zastoupí revivalový koncert The Beatles, ale především výborné vystoupení Banjo Bandu Ivana Mládka. V parku uvidíte husitské ležení, kde se během dne odehrají dvě velké bitvy. Zábavná stezka plná uměleckých dílen vás i vaše děti seznámí s nejzajímavějšími místy Prahy 2. V řemeslném městečku si vyrobíte třeba svíčku nebo minci, ti odvážnější navštíví kata. Určitě si nenechejte ujít komentovanou prohlídku Gröbeho vily. Program Vinobraní na Grébovce je pestrý a radost udělá všem. Navíc je zdarma, není tedy důvod, proč si babí léto neudělat krásnější.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 2
Ulice: Havlíčkovy sady, nám. Míru

> Komentáře