Struny podzimu dětem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Struny podzimu dětem

> Termín

17.10.2014 - 19.10.2014

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Na třetí říjnový víkend připravuje festival Struny podzimu opět intenzivní tvůrčí víkend určený hudebně zvídavým dětem a hravým rodičům. Struny dětem v Minoru letos rozezní Kluk BomBarďák, beatboxer End.ru, legendární Spirituál Kvintet či oblíbený Kapitán Pejsek kapely Vltava. Na návštěvníky čekají nejen žánrově rozmanité koncerty, ale i další hudební, výtvarné, pohybové a jiné kreativní aktivity. Struny dětem opět zaplní každý kout Divadla Minor: hlavní program v jeho prostorách doplní nepřetržitá řada workshopů, dílniček a dalších aktivit, kde se děti seznámí s různými výtvarnými i řemeslnými technikami, z nichž si odnesou své osobní trofeje. Naše přední autorka komiksů Lucie Lomová ukáže, jak se z jednoduchých obrázků rodí příběhy, s Přírodovědci nahlédnou do tajemného světa pod mikroskopem a zkusí si vyrobit parfém, do zví se, jak se vymýšlí hry do mobilních telefonů nebo se naučí, jak s pomocí tvořivosti a špetky fantazie vdechnout život papíru, drátkům, provázkům a dalším zdánlivě nepotřebným věcem. Zdarma si můžete užít fotokoutek s Duhovkou, klouzačky a schovávačky divadla Minor, bystřiště mozkových závitů a internetové hřiště dětského kanálu ČT :D. Jednotlivé programové části jsou rozděleny podle věkových kategorií od čtyř, od sedmi a od deseti let. Ti nejmladší se mohou koncertů zúčastnit na klíně. Předprodej vstupenek na jednotlivé koncerty a dílny od 24. srpna. Více informací na www.strunypodzimu.cz.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Vodičkova 6, Divadlo Minor

> Komentáře