Jahoda - Lepší život na Černém Mostě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jahoda - Lepší život na Černém Mostě

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

JAHODA je nezisková organizace, jejíž hlavním cílem je pomáhat ohroženým a sociálně znevýhodněným dětem a rodinám. Věnuje se rodičům a dětem předškolního věku – Klub Jahůdka, dětem 6 – 15 let – Nízkoprahový klub JAHODA, mládeži nad 12 let – Nízkoprahový klub DŽAGODA, působí a pořádá programy v azylových domech. Klub JAHŮDKA nabízí: 1.Hernu určenou pro všechny maminky, tatínky a děti ve všední dny v dopoledních hodinách. Rodiče s dětmi si do JAHODY chodí společně hrát, tvořit, povídat, podělit o svoje zkušenosti, seznámit se nebo se naučit nové hry, písničky. K dispozici je vybavená velká herní místnost, hračky, knížky, výtvarné potřeby, ale i přebalovací pult a jiné důležité věci. Místo pro zaparkování kočárků. 2.Školičku – děti mohou třikrát v týdnu (nebo jen nepravidelně) navštěvovat školičku. Program je určen pro děti od 1 roku do 6 let bez přítomnosti rodičů. 3.Hudebku – hudebně vzdělávací program pro děti od 0 – 4 let s pohybovými prvky a hraním na hudební nástroje. Program je zaměřen na rytmus hudby a podporu mluvení dětí. 4.Angličtina pro začátečníky a mírně pokročilé (s hlídáním dětí zdarma). 5.Cvičení rodičů s dětmi od 1,5 roku – lekce trvají 45 minut a a jsou vedené hravou formou. 6.Cvičení dětí od tří let bez rodičů – děti se učí základy gymnastiky, hrají si s míčem, překonávají různé překážky, učí se jednoduché posilovací a protahovací cviky. Vše formou her a soutěží.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Vybíralova 969
Telefon: 281916352
E-mail: [email protected]

> Komentáře