Studio Aristo | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Studio Aristo

Foto: Ivona Nozarová

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

2  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Aristo je volnočasové studio. Nabízí různé aktivity pro děti i dospělé. Aristo, to je Art, Relax, InSpiration TOgether – umění, relaxace, inspirace dohromady. Na našich kurzech se rozhodně nebudete nudit. Zaručujeme lidský přístup. Našim cílem je, abyste se u nás cítili dobře a měli z našich kurzů radost. A proto se ke každému snažíme přistupovat individuálně. Naše lekce jsou originální. Zakládáme si na individuálním přístupu ke klientovi. Všechny kurzy probíhají v malé skupince 3-8 lidí. Kroužky pro děti Dramatický nebo - li herecký kroužek - kroužek dětem dodá zdravé sebevědomí a umění mluvit před lidmi, což je v dnešní době velice důležité. Naučí je správně vyslovovat, podporuje paměť. Pomocí různých technik a her rozvíjíme dovednosti dětí. Kurz vede profesionální divadelní herečka. Instruktor: Helena Karochová http://www.divadlopribram.eu/herci/helena-karochova Vědecký kroužek Experimento: Učení je zábava? Nemožné. Nebo…? Provádíme různé zábavné experimenty. Prozkoumáme taje přírody. Kroužek učí získat děti kladný vztah k předmětům jako je fyzika, přírodopis a chemie. Děti si vyzkouší různé experimenty. Taky jste se ptali, k čemu jsou tyhle předměty dobré? Vaše děti se už ptát nebudou. Lektor je absolventem vysoké školy s chemickým zaměřením. V ceně kurzu pomůcky Angličtina zábavnou formou se děti naučí poznávat v angličtině různé věci a naučí se poradit si v některých situacích. Dětí získají vztah k jazyku. Hrajeme různé hry. V ceně kurzu jsou materiály k výuce. Jednoduše a hravě poznáme různá slovíčka a situace. Děti se naučí získat vztah k angličtině. V ceně kurzu jsou materiály k výuce. Naučíme se různé anglické fráze a slovíčka. Na hodinách jsou používána zábavná videa. Různými hrami a podněty se děti učí a opakují slovíčka a fráze. Rodiče po každé hodině angličtiny obdrží mailem souhrn, co jsme na hodinách procvičovali. Výtvarný ateliér - Děti se učí základům malby, ale budeme pracovat i s FIMO a vytvářet různé věci. Používáme různé techniky a to i netradiční, malujeme na různé materiály, batikujeme. Vytváříme i prostorové objekty. Děti se hravě seznamují s různými technikami. Kurzy vedou lektorky z výtvarných škol. Výtvarný ateliér podporuje dětskou fantazii, rozvíjí kreativitu a jemnou motoriku. Nabízíme i další kroužky a pro nejmenší dopolední SMART miniškoličku, kde zpíváme, tvoříme, učíme se anglicky, máme k dispozici dětské hřiště a v programu jsou zahrnuty Montessori prvky. Dospělým nabízíme: • kurzy angličtiny, • malování/kreslení, • hereckých a prezentačních dovedností • powerjogu, pilates, jógu na bolavá záda a bodyforming, Aristo je volnočasové studio. Nabízí různé aktivity pro děti i dospělé. Aristo, to je Art, Relax, InSpiration TOgether – umění, relaxace, inspirace dohromady.

> Otevírací doba

Dle rozvrhu: http://www.studioaristo.cz/rozvrh/

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 10
Ulice: Václavkova 28
Telefon: 720 574 269
E-mail: [email protected]

> Komentáře