Bavíme děti v Galerii Butovice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Bavíme děti v Galerii Butovice

> Termín

1.7.2014 - 31.8.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Také na celé prázdniny jsme pro vás nachystali pestrý program dětských akcí a aktivit, jen si vybrat! 19.7. Skákací hrad (10:00-18:00 v 1.patře centra) 20.7. Rodinné odpoledne (14:00-17:00 v dětském centru Hafíkov v 1.patře centra), téma: Havajská párty - Výprava za obyvateli Havaje! Výroba věnců, kokosové soutěže a další exotická zábava s našimi animátory! 27.7. Divadélko pro děti (od 14:30 v dětském centru Hafíkov v 1.patře centra), představení: Letní pohádka aneb skřítek Třešnička a třešňová nálada (LIBUŠČINO DIVADLO). Skřítek má nejšťastnější období. Právě začnou dozrávat třešně a na zahrádce je plno legrace. Jenže právě v tu chvíli se tu objeví Červík Pepík a Třešničkovi začnou starosti. Přece nenechá svoje třešně mlsnému Pepíkovi? To by tak hrálo. Jenže jak to udělat, aby byli spokojeni oba? Třešnička na to nakonec přijde. 2.8. Skákací hrad (10:00-18:00 v 1.patře centra) 3.8. Rodinné odpoledne (14:00-17:00 v dětském centru Hafíkov v 1.patře centra), téma: Výlet do starověkého Říma - Odpoledne plné historie s pohledem do minulosti zábavnou formou! Stavba vodovodu, Kolosea, římské soutěže... 10.8. Divadélko pro děti (od 14:30 v dětském centru Hafíkov v 1.patře centra), představení: Princezna se zlatou hvězdou (EVA HRUŠKOVÁ). Děti pomáhají princezně v útěku ze zámku, tančí na plese, utěšují chůvu v jejím smutku. Součástí představení jsou tradičně krásné písničky Zdeňka Bartáka. Eva Hrušková pohádku vypráví a zároveň vystupuje v roli chůvy. 16.8. Skákací hrad (10:00-18:00 v 1.patře centra) 17.8. Rodinné odpoledne (14:00-17:00 v dětském centru Hafíkov v 1.patře centra), téma: Mejdan s ledovým nádechem - V horkém létě je potřeba se zchladit. Soutěže jako na severním pólu, zmrzlinová bitva a trojboj s tučňáky! 24.8. Divadélko pro děti (od 14:30 v dětském centru Hafíkov v 1.patře centra), představení: Prasečí slečinky (DIVADÝLKO Z PYTLÍČKU). Rodinná komedie o dvou dost rozmazlených prasečích slečinkách, které zákonitě čeká trest a dlouhá pouť za nápravou. Originální loutky jsou vyrobené z polštářů. 30.8. Skákací hrad (10:00-18:00 v 1.patře centra) 31.8. Rodinné odpoledne (14:00-17:00 v dětském centru Hafíkov v 1.patře centra), téma: Škola naruby - Škola dva měsíce a prázdniny deset? Malý převrat a škola trošku jinak! Prázdniny sice končí, ale legrace bude!

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: Radlická 117, Galerie Butovice

> Komentáře