Otevření herního areálu pro děti Rezervace Bororo v Zoo Praha | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Otevření herního areálu pro děti Rezervace Bororo v Zoo Praha

> Termín

27.7.2014

> Hodnocení

5  (3x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Venkovní prostory Pavilonu velkých savců, který je umístěn v dolní části zahrady, se změnil v odpočinkovou a herní zónu pro rodiny s dětmi – Rezervaci Bororo. Součástí areálu je netradiční herní prvek s motivy amazonské vesnice, amfiteátr pro prezentaci tréninku zvířat a kavárna. Slavnostní otevření proběhne v neděli 27. července. Koncepčním záměrem je přiblížit dětem atmosféru života obyvatel pralesa, stromových domů, amazonské vesnice. Nejvýraznějším prvkem a hlavní atrakcí je netradiční zpracování víceúrovňové dětské stavby, která se s motivy indiánské domorodé vesnice vymyká běžnému ztvárnění obdobných staveb. Jedná se o obrovský herní systém, sestavený z mnoha drobných domečků, které jsou vzájemně propojeny žebříky, schůdky, stupátky a provazy. Každá jednotlivá úroveň herního komplexu je nositelkou speciální atmosféry, barevnosti a doplňkových prvků. Tvůrci návrhu jsou mladí výtvarníci Jakub Nepraš a Matěj Hájek. Součástí nově vybudovaného prostoru, je kavárna Amazonie a působivý amfiteátr pro prezentaci tréninku zvířat. Komplex, jehož slavnostní otevření je naplánováno na neděli 27. července, slouží k zábavě i odpočinku návštěvníku, a to především rodin s dětmi. Rezervace Bororo je dočasnou stavbou, kterou by měl následně nahradit pavilon Amazonie, jež představí mimořádná zvířata jihoamerické Amazonské pánve.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: U Trojského zámku 3/120

> Komentáře