Léto s DOXíkem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Léto s DOXíkem

> Termín

12.7.2014
26.7.2014
16.8.2014
30.8.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Odpočinout od školy i od školky si můžete nejen u bazénu! Letní programy v DOXu se ponesou v duchu her a interaktivních setkání se současným uměním. Čtyři letní sobotní odpoledne tak můžete se svými dětmi či vnoučaty strávit v galerijním prostředí obklopeni uměleckými díly a za doprovodu našich lektorů si společně užít rodinné kreativní chvilky. 12. 7. | 14 – 17h Můj milý deníčku Co nám stojí za zmínku? Jak si pamatujeme svůj den a příběhy? Na „deníček“ v naší výtvarné dílně není potřeba umět psát, stačí „nebát se zažít“. Výtvarná dílna je součástí výstavy PRVNÍ LINIE. 26. 7. | 14 – 17h Nahoře STAVBA dole Dětský den v DOXu vám nabídne několik souběžně probíhajících výtvarných dílen inspirovaných výstavami PRVNÍ LINIE a MARTIN RAJNIŠ: Huť architektury, které budou rozmístěny po celém centru DOX. V době války se zakopáváme do země a v době míru stavíme rozhledny – tvořivé odpoledne jako dobrodružná cesta. 16. 8. | 14 – 17h Pohádka o továrně Interaktivní a úspěšný program pro děti i celou rodinu ze stálé nabídky programů centra DOX, aneb jak zachránit starou továrnu a vytvořit něco úplně nového. 30. 8. | 14 – 17h V první linii Na první pohled to vypadá jako výtvarná dílna o válce a skutečně je tomu tak, ale přeci úplně jinak. Každý z nás, velký i malý, můžeme stát občas „v první linii“ a pak potřebujeme odvahu a rozhodnost. Zkuste svoji odvahu a štěstí v tvorbě! Výtvarné dílny povedou zkušení lektoři centra DOX. Pro děti od 5 let do 99 let. Vstup: dospělý + dítě 90 Kč / další dítě 60 Kč Dětský den Nahoře STAVBA dole: zdarma k rodinnému členství Rezervace a informace: [email protected], tel. 295 568 104 Program podpořila MČ Praha 7.

> Otevírací doba

14:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: Poupětova 1, Galerie Dox
Telefon: 295 568 104
E-mail: [email protected]

> Komentáře