Pohádkové léto v Žofín Garden | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pohádkové léto v Žofín Garden

Foto: Žofín Garden

> Termín

6.7.2014 - 31.8.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přemýšlíte,jak zabavit děti o dlouhých prázdninách a zároveň se potkat s přáteli? Brunch v restauraci Žofín Garden je ideálním řešením! Každou prázdninovou neděli se v Žofín Garden objeví jiná pohádka a v jejím stylu pro- bíhá i zábava pro děti. A tak si mohou rodiče odpočinout od svých ratolestí a v klidu si popovídat s přáteli. Variabilita prostoru přímo vítá početné rodiny a skupiny přátel, stačí jen říci předem. Parkování před restaurací je příjemným bonusem. Rodinný brunch nabízí lahůdky pro malé i velké. Zatímco děti milují kuřecí miniřízečky, miniburgery, domácí hranolky a zeleninové minišpízy, dospělí ocení čerstvé ryby, steaky, zeleninu z grilu a kolekci vín vybranou pro teplé letní dny. Ještě že prázdniny trvají dva měsíce, pohodu na městském ostrově obtékaným Vltavou a příjemně ovívaný vánkem si tak stihne užít každý. PROGRAM BRUNCHŮ : 6.7. | Včelka Mája Bzzzzzz prázdniny jsou tady a s nimi přilétá i naše kamarádka a uličnice Včelka Mája 13.7. | Aladinova kouzelná lampa Létající koberec a Džin z kouzelné lampy dokážou divy, přijďte se podívat! 20.7. | Pepek námořník Soutěže s oblíbeným, svalnatý Pepkem, který zbožňuje špenát. 27.7. | Kniha Džunglí Pojďte zažít dobrodružství se statečným Mauglím a jeho přáteli v lese plném nástrah. 3.8. | Cesta do pravěku Udělejte si s námi výlet na malé pramičce do dávné minulosti za dinosaury. 10.8. | Červená Karkulka Proč máš tak velké oči, vlku? Abych tě lépe viděl. A proč máš tak velké uši? Abych tě lépe slyšel. A proč máš tak velkou tlamu? Abych mohl sníst více dobrot na brunchi v Žofín Garden.. 17.8. | Maxipes Fík Zasoutěžíme si s velkým mluvícím psem a jeho kamarádkou Ájou 24.8. | Ledové království Je léto, přijďte se zchladit a zapojit se do vysvobození z věčné zimy s mýtickými trolly a legračním sněhulákem. 31.8. | Hurá do školy s Medvídkem Pů Ve Stokorcovém lese začíná den jako každý jiný, ale Medvídek Pú a jeho kamarádi vám přichystají zábavnou rozlučku s prázdninami.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Slovanský ostrov 226

> Komentáře