Den dětí na zámku Loučeň ve víru pohádek, kouzel a speciálních prohlídek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den dětí na zámku Loučeň ve víru pohádek, kouzel a speciálních prohlídek

> Termín

7.6.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

První červnová sobota bude patřit na Zámku Loučeň zejména dětem, pro které jsme přichystali doslova kolotoč prohlídek, návštěvu nové expozice zámeckého sklepení a pásmo pohádek v zámeckém amfiteátru. ZÁMECKÉ POHÁDKY KE DNI DĚTÍ Na zámeckém nádvoří přivítá všechny dětské návštěvníky Bílá paní Loučenská a protože, tak jako mnoho dětí, ani ona neumí psát, budou společně kreslit obrázky jako pozdrav všem dětem, které mají na Den dětí svůj svátek. 20 nejšikovnějších kreslířů obrázků bude odměněno Ftipnou kaší. Děti se mohu těšit na oblíbené prohlídky s princeznou, se zámeckou kuchařkou, s Bílou paní, dále na sladké čokoládové prohlídky při kterých se o čokoládě nejen vypráví, ale také se ochutnává. V zámeckém sklepení je od letošního roku nová tajemná expozice pro děti, které se nebojí. Nahlédnout mohou do knihy kouzel a také vařit kouzelné lektvary. Amfiteáter: 11.00 - "Zazpívejme notu, pro křiklouna Otu" 13.00 - "O princezně, která všechno chtěla hned" 14.30 - "Zazpívejme notu, pro křiklouna Otu" "O princezně, která všechno chtěla hned" Kdo chce všechno hned a myslí jen na sebe, může snadno přehlédnout, že ho má někdo rád. Podobně se to stalo i princezně v naší podádce. Sluha Kmínek by vám mohl vyprávět. Zvítězí nakonec jeho láska nad slovíčky "rychle" a "hned"? "Zazpívejme notu, pro křiklouna Otu" Na okraji lesa žije chasník Ota, který každý den tak huláká, až se hory zelenají. To nedělá dobře lesní víle Elfrímě a hejkalovi Helbertovi. Dostanou báječný nápad, jak Otu zbavit křičení. Najdou mu nevěstu. Jestli se jim to podaří a jak vše zvládnou se dozvíte v této pohádce.

> Otevírací doba

od 11:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Loučeň

> Komentáře