Narozeninové oslavy pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Narozeninové oslavy pro děti

> Termín

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Blíží se narozeniny Vašeho dítěte a Vy začínáte rozmýšlet, co budete vařit, kam všechny usadíte, jak zabavíte děti a už teď chcete volat uklízečce? Chefparade má pro Vás řešení. Pro Vaše děti zorganizujeme výjimečnou oslavu, na kterou nikdy nezapomenou. Spojení jídla, hudby a příjemné atmosféry je ideální řešení pro narozeninovou oslavu nebo víkendové dopoledne trochu jinak. Spolu se šéfkuchařem Vaše ratolesti připraví jednoduché menu, které si potom společně vychutnají. Mohou se těšit i na vlastnoručně ozdobený narozeninový dort, spoustu her s kamarády a hodně zábavy. Nechte je experimentovat a realizovat se v kuchyni v příjemném prostředí Chefparade studia. Děti si kromě vaření zahrají i hry typu: Poznávání chutí, Popelka, Krmení Nutellou „naslepo“, malování na tvář nebo kulinářský kvíz. Rádi pro ně připravíme tematickou výzdobu, ale i menu. Mini pizzy želvy Ninja, domácí těstoviny se špenátem ala Shrek, fazole všehochuti Harryho Pottera, či mexické quesadillas. Na pravé oslavě nesmí chybět ani dětské šampaňské, ovoce, či v létě tak oblíbené domácí limonády. Také Vám rádi zabezpečíme zástěrky se jménem oslavence, kuchařské čepice, vařečky nebo diplomy za dobře uvařené jídlo. Můžete též pozvat rodiče dětí, pro které připravíme občerstvení a mohou přihlížet anebo děti přenechat našemu odbornému dozoru a udělat si klidné odpoledne. Standardní délka dětské party s vařením je 2,5 hodiny, ale pokud byste chtěli, naše studia je možné si rezervovat i na delší dobu. Dětské oslavy u nás neprobíhají jenom v českém jazyku. Vařili jsme už i ve francouzském, anglickém či ruském jazyce. Samozřejmostí je zaslání receptů a fotek po oslavě. Téměř 1000 dětí už zažilo oslavu ve škole vaření Chefparade. Když chcete, aby Vaše dítě mělo takto originální oslavu, kontaktuje Dominiku - [email protected] / +420 734 157 911 a ona se o vše postará za Vás. Vy budete potřebovat jenom dobrou náladu, chuť bavit se, vařit, tančit a jíst.

> Otevírací doba

Dle domluvy

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Bubenské nábř. 306/13, budova 36
Telefon: 734157911
E-mail: [email protected]

> Komentáře