Interaktivní výstava Naše cesta | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Interaktivní výstava Naše cesta

Foto: Nadace Sirius

> Termín

1.5.2014 - 30.6.2014

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Ve velký interaktivní a zážitkový svět pro malé i velké se od 1. května do 30. června promění pavilon H výstaviště BVV v Brně. Cílem výstavy nazvané Naše cesta, která se uskuteční v rámci projektu Chodicilide.cz, je zprostředkovat dětem i dospělým zážitkovou formou každodenní život lidí se zrakovým, sluchovým a tělesným postižením. Návštěvníci se “přenesou” například do speciálně upraveného bytu s kuchyní či koupelnou, vyzkouší si manipulaci s ortopedickým vozíkem v reálném prostředí nádraží, orientaci na náměstí bez kontroly zrakem, hmatovou dráhu nebo pocity člověka v hotelu, který neslyší zvuky kolem sebe. K dispozici bude také lezecká stěna nebo bezbariérový studentský pokoj. Návštěvníci se také seznámí s různými nástroji, pomůckami a přístupy, které lidé s postižením v takových situacích používají. To vše ve spolupráci s personálem výstavy, složeným z velké části z těch nejpovolanějších – lidí, kteří sami se zdravotním postižením žijí, studují a pracují. 1. května až 30. června 2014 (11. a 12.6. z technických důvodů zavřeno) Otevřeno denně od 9:00 do 17:00, ve všední dny je čas od 9:00 do 15:00 vyhrazen školám a skupinám dětí po předchozí rezervaci v online registračním systému. Více informací na [email protected]. Na výstavu v Brně naváže pokračování v Praze od 1. října do 30. listopadu 2014.

> Otevírací doba

Otevřeno denně od 9:00 do 17:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Brno Výstaviště – Pavilon H
Telefon: 000000000
E-mail: [email protected]

> Komentáře