Čarodějnický víkend na zámku Slavkov | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Čarodějnický víkend na zámku Slavkov

> Termín

26.04.2014 - 27.04.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9

> Popis

Chcete letos přežít pálení čarodějnic? Přijďte poslední dubnový víkend na Zámek Slavkov – Austerlitz, kde tyto nehumánní praktiky netolerujeme. Naopak jsou tu pro všechny čaroděje i čarodějky připravena dvě kouzelná odpoledne plná dobrodružství. První krok povede návštěvníky na pokladnu Školy čar a kouzel Austerlitz. Po uhrazení školného (a zápisu do nového ročníku) se vydají pro své kouzelnické potřeby – kouzelnou hůlku od paní Flamendrové, aromatické soli a oleje paní Švábíkové a čarokrásný korálek ze skleněnkové dílny paní Filípkové. Poté se mohou odebrat na zahájení nového školního roku spolu s referentkou školy. Tato netradiční kostýmovaná prohlídka zámku zavede ve dnech 26. 4. a 27. 4. 2014 návštěvníky do části prohlídkové trasy Historických sálů a podzemí zámku, kde namísto standardního výkladu prožijí jeden (ne)obyčejný den mladých čarodějů. Začínáme dílničkou vždy v 13:00, 14:00 a 15:00 hod. a následuje oživená prohlídka. V neděli je pro děti připraveno také malování na obličej. Program je přibližně na 90 minut a vítány jsou čarodějnické kostýmy (ovšem nejsou podmínkou). Vstupenku je třeba rezervovat na tel. 544 227 548 nebo e-mailu [email protected].

> Otevírací doba

13:00, 14:00 a 15:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Slavkov u Brna
Ulice: zámek Slavkov u Brna

> Komentáře