Tučňákova LETNÍ ŠKOLIČKA | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tučňákova LETNÍ ŠKOLIČKA

Foto: Magda Bartošová

> Termín

30.6.2014 - 29.8.2014

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

TUČŇÁKOVA LETNÍ ŠKOLIČKA Poplujte s námi na ostrov objevů také v době letních „prázdnin“. Připojte se k nám a pojďte objevovat svět v nejkrásnějším ročním období. Na děti čeká bohatý vzdělávací i dobrodružný program se spoustou zážitků. Každý týden nás bude provázet jiné téma. Přijímáme děti ze všech částí Prahy věkové rozmezí 15 měsíců – 4 roky. Program je uzpůsoben věku a vývojovým potřebám dětí. Cena je 2500,-/týden zahrnuto: • Jedinečný výchovně - vzdělávací program • Vstupné v rámci výletu/plavání apod. • Výukový materiál, speciálně navržené pomůcky • Pitný režim v rámci celého dne • Stravné v rámci celého dne (2x svačina, 1x oběd) V případě rezervace více týdnů - zvýhodněná cena školného. Sourozenecká sleva samozřejmostí. Jsme tu pro Vás po celou dobu letních prázdnin. Rezervujte si své místo s předstihem za zvýhodněnou cenu. Posledních pár volných míst. Pro více informací sledujete naše facebookové stránky, nebo piště [email protected]

> Otevírací doba

Po - Pá 7:30 - 18:00 hod

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Slezská
Telefon: 775729996
E-mail: [email protected]

> Komentáře