Velikonoční workshopy plné tvoření v GUD | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Velikonoční workshopy plné tvoření v GUD

> Termín

19.4.2014 - 21.4.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Galerie GUD pro vás na velikonoční svátky připravila nabitý program. Během víkendu až do pondělí se konají velikonoční workshopy, vhodné pro děti od 5 let. Kapacita workshopů je omezena - nutná rezervace předem na [email protected] Na sobotu 19.4. je připraven od 14:00 do 16:00 hodin workshop na téma "Velikonoční geometrie - kubismus". Pro tento workshop jsme propojili téma naší výstavy s tématem velikonoc. Pojetí celé tvorby bude zaměřené na umělecký směr kubismus a děti budou skládat vajíčka nebo jiné velikonoční motivy z tvrdého papíru pomocí nejjednodušších geometrických tvarů a následně si je budou moci obarvit. Cena 150,- Kč. V neděli 20.4. se koná od 14:00 do 16:00 hodin workshop na téma "Recyklované velikonoce". V rámci tohoto workshopu budou děti tvořit společně s lektorem dekorace, obrázky a umělecké předměty na téma velikonoce z kartonu od vajíček a dalších recyklovatelných materiálů, které máme všichni kolem sebe. Na workshop si můžete tyto věci donést i z domova, mohou to být např. staré hračky, igelitové tašky, nepotřebné oblečení, aj. Veškeré vyrobené věci si budou moci děti odnést. Cena 150,- Kč. V pondělí 21.4. od 11:00, 13:00 a 15:00 hodin se konají workshopy s názvem "Velikonoční pondělí s textil art". Velikonoční pondělí věnujeme workshopům zaměřeným na tvorbu z textilních materiálů. Děti si budou moci zkusit vyrobit vlastního plyšového zajíčka nebo vytvořit z kousků látek a polystyrenového vajíčka vlastní představu o tom, co se může z vajíčka vyklubat. Workshop trvá 60 minut. Cena 150,- Kč (+příplatek 80,-Kč za materiál - v případě výroby zajíčka) Workshopy jsou vhodné pro děti od 5 let a jejich rodiče. Nutná rezervace předem na [email protected] Více na www.galeriegud.cz

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Nám. Franze Kafky 24/3, 110 00 Praha 1
Telefon: 732 623 862
E-mail: [email protected]

> Komentáře