Den otevřených dveří Pražských služeb | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den otevřených dveří Pražských služeb

> Termín

19.4.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Den otevřených dveří V sobotu 19. dubna se uskuteční Den otevřených dveří Pražských služeb. POZOR! Tentokrát v areálu Pod Šancemi, Praha 9 Oficiální zahájení akce je v 10.30 hodin. Bohatý doprovodný program pro malé i velké je již na této akci, kterou oslavíme Den Země, samozřejmostí. Celým dnem Vás provede herec, moderátor a režisér Jiří Mádl. V připraveném bohatém programu vystoupí: skupina Sabrage (začátek cca 10.40 hodin) skupina Maxim Turbulenc (začátek cca 12.30 a 13.20 hodin) zpěvák David Deyl (začátek cca 13.50 hodin) zpěvačka Tereza Kerndlová (začátek cca 15.00 hodin) Dále Vás čeká exhibice na u - rampě (začátek cca 10.40 a 11.55 hodin), freestyle exhibice na kole - Martin Šimůnek (začátek cca 13.05 a 14.50 hodin). Pro nejmenší děti budou připraveny skákací hrady, trampolína, malování na obličej a následné foto ihned, tvarování balónků, mašinka, vystoupení klauna, malá zoo, dětská autoškola a mnoho dalších atrakcí. Vystavena bude i veškerá technika, kterou Pražské služby využívají ke svozu odpadu, úklidu a údržbě komunikací. Během celého dne Vám budou k dispozici stánky s občerstvením. EXKURZE: Návštěvníci si budou moci prohlédnout třídící linku papíru, kam putuje veškerý papír, který Pražané třídí a dávají do modrého kontejneru. Dále sběrný dvůr, kde zjistí, co vše tam můžou zdarma či za poplatek odložit a co se s jejich odloženým odpadem děje dál. Taktéž nepřijdou o exkurze v Zařízení na energetické využití odpadu v Malešicích (ZEVO Malešice), kde se budou mít možnost seznámit s tím, jak funguje toto ekologické zařízení, které patří k nejmodernějším v Evropě. Prohlídky ZEVA budou probíhat po celou dobu konání akce. UPOZORŇUJEME! Děti se mohou zúčastnit prohlídky v ZEVO Malešice od 7 let a pouze v doprovodu rodičů. Návštěvníkům bude k dispozici minibus Pražských služeb, který bude přistaven u hlavní vjezdové vrátnice v ulici Pod Šancemi nebo u hlavní vrátnice v ZEVO Malešice a bude pendlovat mezi ZEVO Malešice a areálem pod Šancemi. Areál Pod Šancemi najdete na adrese: Pod Šancemi 444/1, Praha 9. A vstup je samozřejmě ZDARMA. Těšíme se na Vaši návštěvu.

> Otevírací doba

10:30 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: v areálu Pod Šancemi

> Komentáře