Hollywoodská výstava Madame Tussauds v Praze | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hollywoodská výstava Madame Tussauds v Praze

> Termín

11.4.2014 - 31.10.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Světoznámé muzeum voskových figurín Madame Tussauds přijíždí v dubnu do Prahy a přiváží s sebou kousek Hollywoodu. Umožní návštěvníkům proniknout do světa filmu a setkat se tváří v tvář s největšími hollywoodskými hvězdami. Speciální výstava, která bude k vidění v Muzeu voskových figurín v Praze, představí výběr top hollywoodských celebrit – hvězdný pár Brada Pitta a Angelinu Jolie, akčního veterána Bruce Willise, lamače dívčích srdcí George Clooneyho, divu stříbrného plátna Nicole Kidman, nenapodobitelnou Lady Gaga a v neposlední řadě také všemi milovaného mimozemšťana E. T. Úžasně živoucí a realistické voskové figuríny jsou vyráběny v Londýně týmem dvaceti zkušených sochařů a jejich výroba zabere až čtyři měsíce. V Praze budou k vidění ve speciálním filmovém provedení a režie hvězdné partičky se neujme nikdo jiný než sám legendární režisér Quentin Tarantino. Výstavu nebudou narušovat žádné provazy ani jiné překážky. Návštěvníci se budou moci přiblížit ke svým idolům, dotknout se jich, vyfotit se s nimi, nebo se třeba posadit do režisérského křesla a zarežírovat si s Tarantinem. Speciální filmová výstava Madame Tussauds bude otevřena od pátku 11. dubna a zůstane přístupná minimálně do října 2014. Vstup na ni bude součástí prohlídky Muzea voskových figurín Praha a činí 160 Kč pro dospělé a 100 Kč pro děti a studenty.

> Otevírací doba

10:00 - 21:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Celetná 555/6, Madame Tussauds + Muzeum voskových figurín Praha

> Komentáře