Jóga pro děti 4 až 7 let, které začínají | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jóga pro děti 4 až 7 let, které začínají

> Termín

1.4.2014 - 24.6.2014

> Hodnocení

3.5  (2x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9

> Popis

Oslovuje tělo i duši, působí v komplexním smyslu na dítě i jeho okolí – přináší s sebou mnohem více než jenom zábavu, pomáhá dětem stát se ohebnější a silnější, ulehčí jim udržet pozornost ve škole. Jóga je dokonalou doplňkovou aktivitou pro děti věnující se dynamickému, kolektivnímu i individuálnímu závodnímu sportu – fotbalu, golfu, atletice, hokeji, tenisu nebo třeba volejbalu – u všech zmíněných je potřeba pevné a zároveň obratné tělo, stejně jako umění koncentrace mysli. Živé děti zklidní, málo aktivní naopak povzbudí k činnosti. Učí děti odpočívat, rozvíjí jejich fantazii, radost ze života a sebevědomí, nenásilnou formou je vybízí přemýšlet o sobě samém a svém okolí. Napomáhá dětem lépe zvládat stresové situace. Detaily kurzu: kurz JÓGA PRO DĚTI od 4 do 7 let, lektorka Jaruška Sedláčková, od 1.4. do 24.6.2014, každé úterý od 14:30 do 15:30, celkem 13 lekcí, cena 1900Kč, rezervace přes web www.yoga-art.cz, info na [email protected]. VEŠKERÉ DĚTSKÉ AKTIVITY A KURZY PROBÍHAJÍ BÝHRADNĚ BEZ ÚČASTI RODIČŮ. Kurzy pro dospělé i děti vypisujeme vždy „kvartálně“ v rámci školního roku na 4 + 3 + 3 měsíce (září-prosinec, leden-březen, duben-červen). Rozpis kurzů a online rezervační systém naleznete v našem rozvrhu v příslušném období. Na kurz jógy pro děti je třeba se registrovat výhradně přes online rezervační systém studia vždy v týdnu, ve kterém kurz začíná (od 6.1.2014). Na otevřené lekce jógy pro děti je nutné se vždy registrovat přes online rezervační systém studia na webu!

> Otevírací doba

každé úterý od 14:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6
Ulice: Bělohorská 35
E-mail: [email protected]

> Komentáře