Luxusní prázdninová škola/ka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Luxusní prázdninová škola/ka

Foto: Lucie Pečená

> Videogalerie

> Termín

28.7.2014 - 8.8.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

LUXUSNÍ PRÁZDNINOVÁ ŠKOLA/KA VE STUDIU DAG a MŠ -VŠ BERUŠKA Centrum tance studio DAG a Mateřská škola s uměleckým, sportovním zaměřením zve všechny šikovné děti od 3 do 14 let na pestrý prázdninový, zábavný program, které jsou v létě v Praze. V týdnech od 28.7. do 1.8.2014 a od 4.8. do 8.8.2014 mohou děti denně od 8.00 do 17.00 hodin prožívat tvořivý, umělecký, sportovní a poznáním nabitý program pod vedením zkušených speciálních a uměleckých pedagogů, výkonných tanečníků, herců, hudebníků a sportovců. Denní program je s ohledem na věk dětí sestaven z bloků zaměřených na následující oblasti: Pro děti od 3 do 6 let: Tanečně-hudební přípravka Dramaticko-jazyková přípravka Sportovně-pohybová přípravka Hudebně-pěvecká přípravka Výtvarný ateliér Tvořivý ateliér Zpívaná hraná angličtina Námětové a kolektivní hry Relaxace, hraní, dobré jídlo, legrace Pro děti od 7 do 14 let: Taneční gymnastika Moderní tanec Step-muzikál Streetdance Jóga, strečing Sborový zpěv, hudební minimum Anglické vlání Výtvarný ateliér Relaxace, dobré jídlo, legrace Rodiče mohou děti hlásit na jeden, nebo oba prázdninové týdny do 30.5.2014. Každý týden budou otevřeny dvě třídy pro mladší a starší účastníky.Týdenní celodenní pobyt pro malé i velké s luxusním programem, svačinami, obědem a prostředky na výtvarné činnosti je zpoplatněn částkou 2500,- Kč.

> Otevírací doba

8.00 - 17.00 hodin

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4 - Nusle
Ulice: Pod Terebkou 15/1139
Telefon: 603443434
E-mail: [email protected]

> Komentáře