Květinové dny na Chodově | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Květinové dny na Chodově

> Termín

13.3.2014 - 9.4.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Centrum Chodov přivítalo jaro stylově, a to „Květinovými dny“, které jeho prostory provoní až do 9. dubna. Návštěvníci mohou obdivovat šest jedinečných květinových 3D aranží sestavených z celkem 670 kusů živých květin. Po dobu trvání expozice budou pro zákazníky každou sobotu připraveny také tematicky laděné workshopy, v rámci nichž se mohou dozvědět více o jarních módních trendech s motivy květů, vyzkoušet si tvorbu květinových dekorací či jarní výzdoby bytu nebo si vyrobit květinovou velikonoční kraslici technikou decoupage. Návštěvníci Centra Chodov se mohou těšit na výstavu s názvem „Květinové dny“ doplněnou zajímavými workshopy. Do 30. března budou originální 3D aranže nainstalovány na Čtvercovém náměstí a od 1. do 9. dubna v Kruhové věži centra. Šest jedinečných kompozic tvoří 670 kusů živých hrnkových nebo řezaných květin celkem 17 různých druhů. Každou sobotu po dobu trvání expozice bude vždy od 15 do 18 hodin připraven také praktický tematický workshop. První se uskuteční 15. března a zájemci zde získají doporučení od stylistky centra zaměřené na jarní trendy se vzory květin či aktuální tipy na líčení. Následující sobota bude patřit netradičním jarním květinovým dekoracím, na něž 29. března naváže workshop s tématem jarní výzdoby bytu. První dubnový víkend (5. dubna) se pak návštěvníci centra naladí na Velikonoce výrobou květinových kraslic ubrouskovou metodou, tzv. decoupage. Od pátku 28. března do neděle 30. března mají zákazníci navíc příležitost navštívit pastelkovou dílnu malířky Marie Brožové, jejíž techniku si zde malí i velcí zájemci mohou vyzkoušet za pomoci lektorů. Pro věrné zákazníky bude během workshopů přichystáno drobné občerstvení ve VIP zóně. „Možnost prohlédnout si výstavu květin jsme už našim zákazníkům dříve nabídli, ale poprvé letos mohou obdivovat originální stylizované 3D aranže tvořené z různých druhů květů. Expozici budou doprovázet pravidelné sobotní workshopy, v rámci nichž se návštěvníci například naučí vyrábět netradiční jarní květinové dekorace. Věřím, že inspirativní uvítání jara v našem centru ocení," uvedla Marcela Hrdličková, ředitelka Centra Chodov. Více informací naleznete na www.centrumchodov.cz nebo na www.facebook.com/centrumchodov.

> Otevírací doba

Po - Ne 9:00 - 21:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4
Ulice: Roztylská 2321/19
Telefon: 272 173 677
E-mail: [email protected]

> Komentáře