Mineralia - muzeum pokladů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mineralia - muzeum pokladů

> Termín

1.1.2014 - 31.12.2014

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V centru Prahy je možné navštívit tajuplnou jeskyni se zlatou žílou, drahými kameny či dinosauří kostrou. Unikátní prostory jsou novou součástí Mineralie, největší prodejní výstavy minerálů a drahých kamenů ve střední Evropě. Jeskyně je vytvořená uměle, ale s využitím postupů, které zajišťují její velmi autentický vzhled. Návštěvníci si dále mohou prohlédnout i krápníkovou jeskyni, kde v dutinách ve stěnách jeskyně budou k nalezení nejrůznější drahé kameny. návštěvní doba: po - ne 10 - 20 celoroční provoz vstupné prodejní expozice minerálů ZDARMA vstupné muzeum: - dospělí 150 Kč, děti do 15 let 50 Kč, rodina 2 dospělí + děti do 15 let 300 Kč, děti do 3 let zdarma, skupina nad 10 osob 80 Kč V přízemí mohou návštěvníci obdivovat a také zakoupit jakýkoliv z nepřeberného množství drobnějších i rozměrných kamenů z celého světa, nejrůznějších druhů, barev, tvarů a stáří, včetně kamenů vhodných k masážím. První patro je zaplněno dražšími kameny a originálními šperky, nechybí speciální „VIP zóna“ s nejcennějšími kousky vhodnými jako perspektivní investice. Součástí Mineralie je stylová kavárna s na míru vyrobenými stoly ze zkamenělého dřeva – ideální místo pro odpočinek a občerstvení po prohlídce výstavy a rozlehlého obchodu s minerály, ale i přednášky, módní přehlídky, aukce či koncerty. bezbariérový vstup a výtah (celý prostor vhodný pro tělesně postižené i kočárky)

> Otevírací doba

10:00 - 20:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Havlíčkova 3
E-mail: [email protected]

> Komentáře