S vysvědčením zdarma do ZOO Zlín | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

S vysvědčením zdarma do ZOO Zlín

> Termín

31.01.2014 - 02.02.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Při příležitosti pololetního vysvědčení nabízí zlínská zoo oblíbenou akci. Každý žák základní nebo střední školy, který předloží vysvědčení nebo jeho kopii v pokladně zoo, bude mít ve dnech 31.1. až 2. února 2014 (tzn. v pátek, v sobotu a v neděli) zajištěn volný vstup do zoo. Navíc na každého školáka čeká malý dárek. Pro návštěvu lze stále využít snížené zimní vstupné, které platí až do 9. března 2014 (tzn. včetně jarních prázdnin Zlínského kraje). Vstupenka pro dospělé tak činí 80 Kč, pro studenty a seniory 60 Kč, pro děti od 3 do 15 let 40 Kč. Děti do 3 let mají vstup do zoo po celý rok zdarma. Na každého školáka čeká malý dárek. Procházku zimním areálem zlínské zoo by si návštěvníci neměli nechat ujít. Ve venkovních výbězích uvidí slony, nosorožce, tygry, lachtany, velbloudy, africké antilopy, klokany a další exotická zvířata. Dvakrát denně, v 9.30 a v 15.00 hod, probíhá krmení tučňáků. Doporučujeme také zavítat k expozici pand červených v asijské oblasti zoo. Domovinou pand je předhůří Himálají, současné mrazivé počasí jim tak naprosto vyhovují. Pokud by náhodou při procházce areálem prochladli samotní návštěvníci, stačí vejít do tropické haly Yucatan. Bez ohledu na to, kolik stupňů pod bodem mrazu teploměr ukazuje, je v hale stále kolem 21 stupňů, navíc zde návštěvníci mohou obdivovat mládě lenochoda dvouprstého. Příjemně je i v dalších pavilonech – v pavilonu slonů, afrických kopytníků a v teráriích. K dispozici je také restaurace Tyrol poblíž zámku Lešná. Má otevřeno každý den a nabízí občerstvení i teplá jídla.

> Otevírací doba

08:30 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Zlín
Ulice: ZOO Zlín - Lešná

> Komentáře