Lezecké centrum Vertikon-Singing Rock | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Lezecké centrum Vertikon-Singing Rock

Foto: Radmil Schneider

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Lezecké centrum Vertikon-Singing Rock se nachází ve Zlíně kousek od nákupního centra Čepkov. Můžete zde trénovat na 16 metrů vysoké stěně, kde si vyberete různě obtížné cesty. Ti zkušenější mohou otestovat převis, na kterém momentálně naleznete i závodní cesty z Českého poháru v lezení na obtížnost. Služby: - lezecké kurzy (jednorázové, výukové) - lezecké kroužky pro děti - narozeninové oslavy pro děti i dospělé Pro začátečníky je připravena široká škála kurzů, při kterých si pod vedením zkušeného instruktora můžete vyzkoušet lezení na umělé stěně. V úterý probíhají kurzy lezení na stěně pro maminky a tatínky na mateřské dovolené. Využít mohou také Seznamovací lezecký kurz na skalách - jednodenní lezecký kurz bezpečného lezení na skalách v okolí Zlína Pokročilým lezcům je umožněno využít instruktora pro individuální trénink a zdokonalit se v lezení na umělých stěnách nebo přímo na skalách. Skalní kurzy se pořádají v blízkém okolí Zlína: v Lukově nebo Držkové. Součástí lezeckého centra je kafébar, kde si vychutnáte vynikající kávu Bazzara. V nabídce kafébaru jsou nealkoholické nápoje, pivo, teplé nápoje, dezerty, tousty, pizza a další pochutiny. V případě, že se potřebujete vybavit na skály nebo do přírody, můžete využít obchůdek, ve kterém je stálá nabídka lezeckých potřeb, batohů, obuvi a outdoorového oblečení. Lezecké centrum je možno pronajmout pro konání soukromých akcí nebo teambuildingu. Rádi zde pro vás připraví i firemní akci na míru.

> Otevírací doba

Pondělí až neděle 10:00 - 22:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Zlín
Ulice: K Pasekém 7001
Telefon: 734 847 554
E-mail: [email protected]

> Komentáře