Kapka medu pro Verunku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kapka medu pro Verunku

Foto: Martin Koubek

> Termín

1.1.2014 - 31.12.2014

> Hodnocení

5  (3x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Příběh o lásce, přátelství, o modré planetě a o tom, jak to bylo anebo mohlo být dál v království Popelky, Zlatovlásky a Hloupého Honzy, jestli uměli opravdu vládnout a jestli náhodou neudělali někde chybu... Hrají a zpívají: Bára BASIKOVÁ, Kamil STŘIHAVKA, Jiří ZONYGA, Kristýna LEICHTOVÁ, Michaela NOSKOVÁ, Jiří ŠTĚDROŇ, Felix SLOVÁČEK jr., Lucie ČERNÍKOVÁ, Ivanka KOROLOVÁ, Michaela SEJNOVÁ, Martina PÁRTLOVÁ, Petr KUTHEIL, František PYTLOUN, Miroslav HRABĚ, Peter STRENÁČIK a další námět: Dr.Jan Pixa, scénář: Alena a Jan Pixovi, hudba: František Pytloun, Petr Kutheil, Tomáš Beran, texty/hudba: Kristýna Radějová, choreografie: Petra Parvoničová, kostýmní výtvarnice: Evženie Rážová, scéna: Martin Černý, režie: Jaroslav Hanuš, producent: Lenka Pixová-Průšová Odehrává se na pohádkovém ostrově, kde vedle sebe žijí tři království známá z pohádek: Zlatovláskov, Popelkov a Honzovsko.Království žijí vedle sebe v míru, spolupracují, pomáhají si a obchodují, ale trochu zapomínají na čistotu životního prostředí. Princové se chtějí ženit, ale nevěsta je jenom jedna, což na jinak klidném mírumilovném pohádkovém ostrově způsobí obrovský mezinárodní konflikt. A pak se to všechno stane: Královna přírodních sil se rozzlobí a společně s pohádkovými bytostmi připraví všem královským rodinám a hlavně princům, budoucím králům, velkou zkoušku odvahy, moudrosti a hlavně chování k přírodě a k sobě navzájem. Chce princům ukázat, co generace jejich rodičů zanedbala a v čem by měli být jiní. Cesta plná překážek, peripetií a úkolů je zkouškou tří rozdílných chlapeckých povah. Symbolicky je také cestou měnící chlapce v dospělé muže a je i prostředkem k nalezení hodnot a přátelství. Výchovné aspekty jsou dva: EKOLOGIE a MEZILIDSKÉ VZTAHY Příběh se s nadsázkou a humorem dotýká problematiky ekologie a mezilidských vztahů a chce přimět mladého diváka k zamyšlení nad těmito problémy. Ekologie, ať už na ni máme jakýkoli názor a pohlížíme na ni z jakéhokoli úhlu, je bezesporu nezanedbatelným problémem současnosti a především budoucnosti. A dá se říct: Jak se chováme k přírodě, tak se chováme i k sobě navzájem a naopak. Alespoň pro hrdiny naší pohádky to platí. Muzikál Kapka medu pro Verunku je vhodným doplňkem k výuce a další diskuzi.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Nám. Republiky
Telefon: 603852078
E-mail: [email protected]

> Komentáře