Ubytování v Hotelu Hubert | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ubytování v Hotelu Hubert

> Termín

01.12.2013 - 31.12.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Hotel Hubert**** je veľký hotel s kapacitou 105 lôžok v útulne zariadených izbách. Hotel okrem dvojlôžkových izieb s možnosťou prísteliek ponúka aj priestranné mezonetové apartmány luxusne vybavené. Všetky sú ako stvorené pre rodiny s deťmi. Izby sú plne vybavené balkónom s nádherným výhľadom na tatranskú prírodu, televíziou, rádiom, telefónom, minibarom, trezorom a samozrejme kúpeľňou s toaletou. K dispozícii sú aj wellness župany, osušky a fén. Pre rodičov s deťmi je k dispozícii široká paleta služieb. Deti sú tu vítané a personál prispôsobený tak, aby bol Hotel Hubert potešením pre celú rodinu. Hotelová reštaurácia ponúka vynikajúce špeciality rôzne tématicky zamerané (zážitkové jedlá, babičkina kuchyňa a iné) a sú servírované formou švédskych stolov. Pre deti je vždy možnosť výberu či zo slaných, alebo sladkých jedál. Dennú ponuku tvoria aj rôzne zdravé jedlá a ovocie. V spoločných priestoroch je výnimočný hlavne Vital Rezort, čo je oáza pokoja aj pre náročnejších. Rôzne masáže, sauny, vonkajší aj vnútorný bazén so slanou vodou, prípadne masážne a kozmetické služby. Hotel je nefajčiarsky, preto tu nie je problém sa pohybovať aj s malými detičkami. Bezbariérový prístup až do izieb a do väčšiny spoločných priestorov je tiež samozrejmosťou. Okolie hotela je ako stvorené na prechádzky s kočíkom, či s deťmi. V okolí je krásne jazero, vonku deti nájdu koníky a poníky, na ktorých si môžu zajazdiť a nájdu tu aj mini ZOO, kde môžu spoznať rôzne zvieratá. K tomu množstvo výletov v Tatrách a rodina zažije pohodovú a oddychovú spoločnú dovolenku.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: 059 42 Gerlachov 302

> Komentáře