Ježíškova vánoční pošta | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ježíškova vánoční pošta

> Termín

1.12.2013 - 23.12.2013

> Hodnocení

4.1  (7x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Před vánocemi mají nejvíce napilno na jedné z nejvýše položených pošt u nás - v obci Boží dar. I letos můžete od 1. do 23. prosince napsat Ježíškovi. Dopis odejde s příležitostným poštovním razítkem, s textem "Boží Dar" a s vyobrazeným Ježíškem a kalichem s hostií. Od roku 1994 tady funguje Ježíškova pošta. Stačí poslat vánoční přání, opatřit je známkou a zpáteční adresou a odeslat na speciální adresu. A Ježíšek už zařídí zbytek. Do Ježíškovy speciální poštovní schránky může každý dětský i dospělý návštěvník během celého roku vkládat svá přání. V prosinci pak přání rozešle Ježíšek adresátům. Ti kteří se na Boží Dar nedostanou osobně, mohou svá přáníčka zaslat na poštu Boží Dar. Ježíšek tato přání rozešle v prosinci spolu s ostatními. To, že na Božím Daru bydlí Ježíšek a že tu vyřizuje svou poštu možná mnoho dětí ani jejich rodičů neví. Děti nemusí čekat až na Vánoce a mohou se „setkat“ s Ježíškem hned na několika místech po celý rok. Mohou se vydat po stopách Ježíška. Po absolvování Ježíškovy cesty získají malé dárky. Po celý rok tu též mohou zanechat svá přání na Ježíškově poště. Ježíškova cesta je plná zábavy a úkolů pro malé i větší děti, které si mohou vybrat zda se vydají na celý (12,9 km), nebo zkrácený okruh (5,6 km). Na její trase plní různé úkoly, které zapisují či zakreslují do kartičky, kterou si předem vyzvedly v Infocentru Boží Dar. Tam také po odevzdání vyplněné kartičky dostanou malé dárky. Adresa Ježíškovy pošty: Český Ježíšek Boží Dar 1 362 62 Boží Dar Každé vánoční přání musí mít nalepenou známku a napsanou zpáteční adresu (respektive adresáta, kterému má být doručeno). Ježíškovi pomocníci razítkují až do 23. prosince. Letošní příležitostné razítko má číslo 53 a bude doplněno motivem Ježíška s kalichem a hostií.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Boží Dar
Ulice: Informační centrum - Ježíškova pošta, Boží Dar 1

> Komentáře