Mateřské centrum Čtyřlístek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřské centrum Čtyřlístek

> Otevřeno

leden, únor, březen, duben, květen, červen, září, říjen, listopad, prosinec

> Hodnocení

1  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Pro zpestření dne připravujeme různorodé programy. Během týdne si s námi můžete zacvičit, malovat, lepit, stříhat, modelovat…Naučit se různé rukodělné činnosti, jako je drátkování, háčkování, výroba svíček, ubrousková technika, výroba krabiček, pletení z pedigu, pečení a zdobení perníčků, práce se suchými květy a dalšími přírodninami…Děti i maminky se zdokonalí ve svých dovednostech a naučí se i spoustu nového. Naše herna a z části i třída jsou vybaveny rovněž pro ty zcela nejmenší. Podlahy jsou vybaveny kobercem, také u nás najdete postýlku, přebalovací pult, židličky na krmení, chodítka apod. Pro uchování jídel máme k dispozici lednici, pro ohřívání je možnost použití mikrovlnné trouby. Větší děti se naučí společně stolovat. Ke hře tu naleznou vše, co potřebují: nafukovací bazén s míčky, skluzavku, míče, trampolínu, prolézačky, míče, kostky, stavebnice, auta, dřevěný vláček, kočárky, kuchyňky, dílnu pro kutily… V našem mateřském centru ale neprobíhá pouze dopolední činnost během pracovního týdne. Připravujeme rovněž akce většího charakteru. Zaujmout by Vás mohl například Podzimní a Jarní maškarní bál pro mrňata, Mikulášská nadílka pro nejmenší, výlety za zvířátky, do divadla apod.¨ V loňském školním roce jsme rovněž pořádali několikadenní společnou dovolenou, která se velmi vydařila a rádi budeme v této tradici pokračovat. Jestli Vás něco z naší nabídky zaujalo, přijďte jakýkoliv všední den a podílejte se s námi na tvorbě našeho programu. Každá maminka, babička, ale i tatínek nebo kdokoliv jiný si u nás může dát kávu či čaj. Pro své děti si každý nosí vlastní svačinky, protože kdo jiný zná Vaše dítě lépe, nežli vy sami.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Osek
Ulice: součástí DDM Osek, Dolnonádražní 269
Telefon: 733126151
E-mail: [email protected]

> Komentáře