Avon pochod proti rakovině prsu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Avon pochod proti rakovině prsu

> Termín

8.9.2013

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

START: Ve 12 hodin ze Staroměstského náměstí v Praze. Program na startu již od 10 hodin. Vystoupí skupina Gipsy.cz a bubenická kapela Campana Batucada. Těšit se můžete na moderátorky z Dámského klubu Frekvence 1 – Anetu Christovovou, Lindu Finkovou a Vlaďku Pirichovou. CÍL: Žluté lázně v Praze-Podolí Vstup do Žlutých lázní od 13 hodin. V cíli Pochodu vystoupí Jumping Drums, Tonya Graves, Monika Absolonová, David Deyl a MIG 21. Těšit se můžete také na dětský koutek, kosmetické novinky a stánky partnerů Avon Pochodu. Akci moderuje Jan Kovařík. Vstupenkou na Avon Pochod je Tričko proti rakovině prsu 2013. Děti do 12 let mají v doprovodu dospělé osoby vstup zdarma. Do areálu Žlutých lázní mají přístup i psi. AVON POCHOD AFTER PARTY: Ve Žlutých lázních Avon Pochod nekončí. Přijďte se pobavit na After party v klubu Hard Rock Café na Malém náměstí 3 od 19 hodin. Vstup na After party je v Tričku proti rakovině prsu 2013 zdarma. Přijďte si užít večerní party s kapelou Mr.Loco, která Vás pohltí balkánsko-latinskými rytmy! AVON PŘEDBĚH: Za zdravá prsa můžete také běžet! Společně s Ivou Pazderkovou vás zveme na Avon Předběh, který se bude konat 8.9.2013 v Praze. Sraz je v 9:30 ve Žlutých lázních odkud v 9:45 poběžíme směr Staroměstské náměstí. Trasa je dlouhá 5 km. Vstupenkou je Tričko proti rakovině prsu 2013.

> Otevírací doba

od 10:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha

> Komentáře