Labyrint - středisko volného času Kladno | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Labyrint - středisko volného času Kladno

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Posláním Labyrintu je vytváření podmínek pro smysluplné trávení volného času dětí, mládeže i široké veřejnosti. Chceme pozitivně působit na osobnostní rozvoj dětí a mládeže. Nabídka zájmové činnosti je určena zejména dětem základních škol, ale také dětem předškolním, mládeži a dospělým. Labyrint celoročně zajišťuje: Pravidelnou zájmovou činnost organizovanou ve sportovních, technických, uměleckých, přírodovědných a dalších zájmových kroužcích. Viz zájmové kroužky. Nepravidelnou zájmovou či LABYRINT CELOROČNĚ ZAJIŠŤUJE: Pravidelnou zájmovou činnost organizovanou ve sportovních, technických, uměleckých, přírodovědných a dalších zájmových kroužcích. Viz zájmové kroužky. Nepravidelnou zájmovou činnost realizovanou prostřednictvím různých malých i velkých, většinou již tradičních akcí. viz Kalendář akcí. Agenturní činnost nabízí akce na zakázku včetně oslav dětských narozenin, akce pro děti zaměstnanců firem, organizování zájezdů, návštěvu divadel atd.viz.agenturní činnost. Uskutečňujeme řadu výukových programů pro mateřské, základní a střední školy Prázdninová činnost je zajišťována především o hlavních letních a vedlejších prázdninách (podzimní, vánoční, pololetní, jarní, velikonoční). Nabízíme především jednodenní pobytové aktivity, zimní a letní tábory a příměstské tábory. Turistická základna v Libušíně nabízí možnost pořádání víkendových vícedenních i dlouhodobých prázdninových pobytových akcí. Pro školy, občanská sdružení a jiné organizace zajistíme pořádání různých akcí. Základna je otevřena také široké veřejnosti s možností pořádání různých oslav (např. svateb, párty atd.). Organizace soutěží a přehlídek vyhlašovaných MŠMT ČR, včetně interních soutěží. Odbornou činnost nabízíme subjektům pečujícím o volný čas dětí a mládeže prostřednictvím metodických materiálů. Labyrint je akreditovanou hostitelskou organizací pro evropskou dobrovolnou službu. LABYRINT KLUB SPIRÁLA Toto detašované pracoviště Labyrintu sídlí v Litevské ulici čp. 2720 v blízkosti Mety v bývalém objektu Záchranné služby Středočeského kraje. Schází se zde kroužky pěší turistiky a cyklistiky, taneční skupiny Hip hop a orientálních tanců žen, probíhají zde cvičení aerobiku žen a dívek, cvičení Tai – ji a výuka cizích jazyků - španělštiny a francouzštiny, výuka hry na kytaru, znakové řeči a výtvarných činností. Bohatou činnost nabízí a organizuje Klub maminek.

> Otevírací doba

Dle rozvrhu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Kladno
Ulice: Arbesova 1187
Telefon: 312 247 640
E-mail: [email protected]

> Komentáře