Go Kids! centrum Uherské Hradiště | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Go Kids! centrum Uherské Hradiště

Foto: Hana Syslová Vlčková

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3

> Popis

- naše centrum pro děti se věnuje výuce dětí od 0 – 15 let (??) - vyučujeme jak anglický jazyk, tak zábavné dílničky či znakování pro slyšící batolata Go Kids (čti „gou kidz“) - volně přeloženo znamená „Do toho, děti!“ Je to výraz, který bychom použili, když chceme děti povzbudit nebo je v něčem podpořit. A o tom právě Go Kids je! Pomocí našich vzdělávacích programů, mohou rodiče své děti podpořit ve snaze stát se tou nejlepší verzí sebe sama. Programy, které položí pevné základy znalostem a schopnostem v raném věku, na nichž pak dítě může celý život stavět. Nové objevy vědeckého výzkumu ukazují, jak velké jsou vrozené schopnosti miminek přemýšlet, cítit a komunikovat. Ještě významnější jsou nedávné objevy týkající se vlivu zážitků a zkušeností z prvních tří let na zbytek života. Tyto zkušenosti významně ovlivňují vývoj mozku, inteligenci, jazykové schopnosti a duševní zdraví. Od okamžiku, kdy se děti narodí, začínají vnímat svět kolem sebe a proces poznání začíná. Během prvních třech let si děti vyvinou schopnosti, které mají velký vliv na porozumění důležitých konceptů a formulování hypotéz o světě, a položí základ pro jejich budoucí úspěchy ve škole a v práci. Ve třech letech jsou už plány sociálních, emocionálních a intelektuálních tendencí dítěte nakresleny. Proto je velmi důležité dětem vytvořit takové prostředí, kde mohou poznávat již od narození. Mozek novorozence se svými 100 miliardami neuronů, které se by se daly natáhnout do vzdálenosti více než 90,000 km, je opravdu fenomenální! Tyto neurony se musí začít spojovat již během prvních měsíců života dítěte, aby se zahájil celoživotní proces rozvoje mozku a učení. Maminky, tatínkové a všichni ostatní, kteří o dítě pečují jsou naprosto nenahraditelní ve své roli, která zajistí, že dítě dosáhne svého plného potenciálu. Programy Go Kids jsou zde pro rodiče, kteří s touto rolí chtějí pomoci. Našim cílem je nabídnout rodičům výzkumem podložené informace a vzdělávací programy, které jsou zároveň i zábavné a zpříjemní jim chvilky s jejich dětmi. Považujeme také za důležité zmínit to, co NEjsme. Go Kids se v žádném případě nesnaží z dětí udělat jakési „super děti“ a učit je věcem, které přesto, že jsou schopné se je naučit, jim ale nic nepřináší. Dlouhodobý přínos vzdělávacích programů, které nabízíme byl ověřen odbornými studiemi a také mnoha rodiči.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Uherské Hradiště
Ulice: Hradební 1306
Telefon: 775 551 850
E-mail: [email protected]

> Komentáře