Zámek Kačina patří dětem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zámek Kačina patří dětem

> Termín

16.6.2013

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Pro dětské návštěvníky je připraven zajímavý program. V okolí zámku povede Broučkova stezka, s různými dětskými soutěžemi a odměnami. V zámeckém divadle se bude hrát pohádkové představení a děti se mohou těšit i na vystoupení kouzelníka. Pro naše nejmenší návštěvníky je připravená bublinková show s bublinkovou školou a modelování zvířátek z nafukovacích balónků, které si děti budou moci odnést domů. Součástí programu slavností bude i tržiště s občerstvením, dalšími rozmanitými stánky a dětskými atrakcemi. V dětských dílničkách si děti sami mohou vyzkoušet svoji fantazii a zručnost. Malí i velcí návštěvníci si budou moci zakoupit sladkosti v cukrárně a nebude chybět ani dětmi tolik oblíbené malování na obličej. Děti, které mají rádi zvířata, budou mít možnost svézt se na koních. V rámci slavností si mohou návštěvníci prohlédnout stávající expozice Muzea českého venkova i výstavu Babiččiny kočárky.

> Otevírací doba

10:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Svatý Mikuláš

> Komentáře