Jarmark Baby Office | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jarmark Baby Office

> Fotogalerie

> Termín

16.06.2013

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Volná herna pro rodiče s dětmi Zahrada s pískovištěm k dispozici – deku sebou, piknikové balíčky k zakoupení Kavárnička s nabídkou výborné kávy, čajů a koláčů Tvůrčí dílny během celého jarmarku – výroba filcových panenek, Bellibox Prezentace kurzů háčkování a šití 16 hod. Divadélko pro děti od 2 let 17:30 hod Losování dárků pro návštěvníky Koho u nás najdete VESELÁ RAZÍTKA jsou více než jen razítka. Je to kamarád pomáhající dětem vytvořit si veselejší dětství a dospělákům přijemnější rodičovství. Kamarád, který Vaše dítě vyzdvihne, pomůže a ocení každou snahu. Díky tomu Vaše dítě bude sebevědomější a úspěšnější. WASHI PÁSKY – Dita Švarcová – Nalep, trhej, piš…to vše s nimi smíš! Japonské lepící dekorační pásky z rýžového papíru washi, neboli washi pásek. Samolepky a papírnické drobnosti INDOOR FUN s.r.o. a její kartonový svět nabízí kartonové modely různých velikostí zn. Tektoy a Calafant k tvoření a aktivnímu hraní si dětí i dospělých. “Učíme děti ekologicky tvořit.” Hledáte produkty, které podněcují děti ke kreativitě a aktivnímu hraní si? Hledáte originální dárek, který zajímavě vyplní volný čas dětí i dospělých a zároveň je šetrný k životnímu prostředí? HanD – recyvěci / oblečení, brože a šperky z filcu. Hana a Dáša, tvořivé ženy, matky dohromady 7 dětí … “Snažíme se být šetrné k přírodě, tudíž oblečení šijeme, přešíváme a dotváříme výhradně z úlovků ze sekáče.” Markéta Popková – Prodej háčkovaných čepiček, broží a ozdobných sponek z pestrobarevných přízí od Markéty. Lenka Hrklová – www.hracky-detem.com – dřevěné hračky – rozvíjející, edukativní, logické (např. vrstvené puzzle prasátko – kostra, vnitrni organy, svaly, kuze) ZELENÝ KRÁM – produkty pro zdravý životní styl PATAGONIE DESIGN – nápady, kreativita, design – prodej kreativních hraček DJECO Francie USBORNE - anglické knížky pro děti Lepeeto VESELÁ RAZÍTKA – specialisté na razítka edukační, textová,dekorační pro scrapbook a další tvoření Prodej knih za zvýhodněnou cenu

> Otevírací doba

13:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4
Ulice: Pod dálnicí 12

> Komentáře