Festival Dítě v Dlouhé | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Festival Dítě v Dlouhé

> Termín

29.05.2013 - 02.06.2013

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Od 29. května do 2. června 2013 pořádá pražské Divadlo v Dlouhé již 15. ročník divadelní přehlídky pro děti a jejich dospělé DÍTĚ V DLOUHÉ. Pražskému publiku se na něm opět představí výběr z nových zajímavých inscenací mimopražských profesionálních divadel hrajících pro děti a mládež. Všechna festivalová představení letos vycházejí z klasických literárních předloh, ať už jsou to pohádky jako Popelka či Budulínek, zásadní díla české i světové literatury nejen pro děti – Bylo nás pět, Robinson, Kytice aDášeňka – či základní dílo evropské civilizace, tj. Bible, z níž částečně vychází variace na sedm smrtelných hříchů v inscenaciČert tě vem! Hraje se ve všední dny dopoledne pro školy, večer pro veřejnost a o víkendu pro děti menší i větší a jejich doprovod, který se rozhodně nebude nudit. Víkendový program navíc obohatí divadelní jarmark a oblíbené prohlídky zákulisí vedené herci Divadla v Dlouhé Michaelou Doležalovou, Martinem Matejkou a Čeňkem Koliášem. Na každém představení dostanou dětští diváci hlasovací lístky, jimiž rozhodnou o držiteli Ceny Vojty Šálka pro nejoblíbenější titul přehlídky. Festival se koná pod záštitou primátora hl. m. Prahy Bohuslava Svobody. Program festivalu St 29. 5. 10.00 Popelka … z krejčovského salonu (Jihočeské divadlo, České Budějovice), 19.00 Bylo nás pět (Klicperovo divadlo, Hradec Králové) Čt 30. 5. 9.00 a 10.30 Pohádka o Robinsonovi (Divadlo pro malý, Praha), 19.00 Kytice (Divadlo Radost, Brno) Pá 31. 5. 10.00 Kytice (Divadlo Radost, Brno), 18.00 Dášeňka aneb Psí kusy – Haf! (Divadlo Husa na provázku, Brno) So 1. 6. 14.00 a 16.00 Budulínek (Naivní divadlo Liberec) Ne 2. 6. 14.00 a 16.00 Čert tě vem! (Divadlo Alfa, Plzeň) dopoledne pro školy v podvečer pro veřejnost o víkendu pro rodiče s dětmi festivalové vstupné dárečky pro dětské diváky anketa dětských diváků o nejlepší představení o víkendu prohlídky zákulisí a divadelní jarmark Originální výtvarnou stránku festivalu letos představují původní kresby Zuzany Vojtové

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Dlouhá 39, 110 00 Praha 1
Telefon: 221 778 629, 224 826 795

> Komentáře