KinderGarden | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

KinderGarden

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

KinderGarten Kunratice je soukromá jazyková mateřská školka, akreditovaná MŠMT, která nabízí program pro děti předškolního věku a také navazující odpolední klub pro děti ZŠ. Výuka je zajištěna kvalifikovanými českými učiteli a rodilými mluvčími. Děti se učí přirozenou a zábavnou formou v příjemném prostředí rodinné vilky. Během dopoledního programu výuka probíhá ve dvou blocích. Děti se seznamují s různými tématy, učí se písmena a čísla. Při výuce používáme hry, obrázky, knížky a různé didaktické pomůcky. Pro venkovní aktivity denně využíváme naši zahradu a přilehlý park. V odpoledních hodinách nabízíme kroužky pro děti různého zaměření. Ze sportovních činností je velice populární kurz plavání pro děti, sportovní kroužek v tělocvičně a jóga. Dále nabízíme kroužek keramiky, hudební kroužek s výukou hry na flétnu, dramatický kroužek, kroužek vaření, kroužek mensa a pravidelně navštěvujeme solnou jeskyni. Pro děti předškolního věku jednou týdně organizujeme přípravný kurz. Všechny tyto kroužky jsou zahrnuty již v ceně. Každým rokem pořádáme pro děti pobyt na školce v přírodě, zimní lyžařský pobyt na horách a také kempujeme na školní zahradě. S dětmi rovněž navštěvujeme muzea, výstavy, zámky, ZOO, apod. Dvakrát ročně, na Vánoce a v létě, pořádáme vystoupení dětí pro rodiče, kdy mají děti šanci předvést, co se ve školce se svými učiteli naučily. Naše děti pravidelně dosahují úspěchů při přijímacím řízení na prestižní základní školy. Ve školním roce 2011/2012 dokončilo u nás předškolní vzdělávání celkem 5 dětí a z toho 3 děti byli přijati ke sutidiu na ZŠ Nový Porg, jedno dítě bylo přijato na PBS a jedno na ZŠ Angelova. Málokterá školka se může takto úspěšným výsledkem přijímacího řízení na ZŠ pochlubit. Jsme rádi, že to je jedno z potvrzení naší úspěšné práce a celkového vzdělávacího programu. Pro školáky prvního stupně ZŠ nabízíme odpolední družinu s názvem After School English Club. Družina je vedena rodilými mluvčími a díky malému počtu dětí je zajištěn individuální přístup. Děti si udržují doposud získané znalosti angličtiny a dále se v ní zdokonalují. Obsahem odpoledních aktivit jsou témata, která děti probírají v základní škole v rámci hodin prvouky. Jelikož děti přicházejí po vyučování, výukové bloky jsou prokládány volnějšími aktivitami – venku a uvnitř.

> Otevírací doba

9:00-13:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4 - Kunratice
Ulice: Za Parkem 651/16
Telefon: 773 078 587
E-mail: [email protected]

> Komentáře