Naučná stezka přírodním areálem Botanické zahrady | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Naučná stezka přírodním areálem Botanické zahrady

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Délka: cca 3 km Trasa: NS začíná na křižovatce Nádvorní ulice a úvozové cesty, cca 25 m od vchodu na venkovní expoziční plochy Botanické zahrady hl. m. Prahy, a končí na zastávce autobusu 112 "Kovárna". Počet zastávek: 10 Typ: Určeno jen pro pěší, fyzická náročnost mírná. Potřebný čas: cca 2 hodiny Zaměření: vývoj krajiny, ochrana přírody, botanika, geologie Přístup: K naučné stezce se dostanete městskou hromadnou dopravou - autobusem 112 ze stanice metra nádraží Holešovice (C) do zastávky ZOO nebo Botanická zahrada Troja a odtud cca 5 minut po značené trase k první zastávce, nebo autobusem 144 ze stanice metra Kobylisy (trasa C) do zastávky Na Pazderkách, odtud cca 10 minut lesem k pátému zastavení NS. Motoristé: parkování v nejbližším okolí Botanické zahrady není dovoleno. Použijte parkoviště u hlavního vchodu do ZOO, parkoviště u severního vchodu do ZOO nebo parkoviště botanické zahrady v ulici K Pazderkám. Cesta od tohoto parkoviště vede po trase naučné stezky, je velice dobře značena a netrvá déle než 10 minut. Parkoviště je, na rozdíl od parkovišť ZOO, střežené.

> Otevírací doba

denně

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 8
Ulice: Botanická zahrada

> Komentáře