Naučná stezka - Roztocký háj - Tiché údolí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Naučná stezka - Roztocký háj - Tiché údolí

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

NS- Roztocký háj - Tiché údolí Délka: cca 7 km Trasa: začíná na suchdolské vyhlídce na vltavské údolí, na níž se odbočuje z ul. Na Rybářce (odbočka žluté turistické značky). Dále pokračuje po žluté turistické značce přes Roztocký háj až do Roztok, odtud po modré turistické značce kolem Maxmiliánky údolím Únětického potoka až k Únětickému rybníku a dále opět po žluté turistické značce až do Starého Suchdola. Typ: základní trasa fyzicky nenáročná Počet zastávek: 12 Potřebný čas: cca 3 hodiny Přístup: K naučné stezce se dostanete městskou hromadnou dopravou - od metra A, stanice Dejvická, autobusy č. 107 a 147 do zastávky Kamýcká, odtud je první tabule naučné stezky vzdálena cca 800 m - půjdete Suchdolskou ulicí a ulicí na Rybářce po žluté turistické značce. Od poslední zastávky naučné stezky můžete pokračovat dále po žluté značce ke konečné autobusu č. 147 (zastávka Výhledy) nebo můžete projít ulicemi Pod rybníčkem a Suchdolskou na konečnou zastávku autobusu č. 107 (zastávka Suchdol). Obě linky Vás dovezou zpět k metru.

> Otevírací doba

denně

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4

> Komentáře