Rodinné centrum U Motýlků | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinné centrum U Motýlků

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Žít spolu, obecně prospěšná společnost, vznikla v roce 2011 jako navazující organizace na neziskovou organizaci Dům pro motýlky, o.p.s., která se jako první v ČR začala v roce 2006 zabývat zřizováním a provozem firemních školiček. S novým názvem ale shodnou nabídkou služeb tak již několik let pracujeme na podpoře rovných příležitostí mužů a žen na trhu práce. Řešení současné situace vidíme ve slaďování profesního a rodinného života prostřednictvím firemních školek. Projekt konzultujeme s odborníky a spolupracujeme s MŠMT a MPSV. Pro zájemce o firemní školky, miniškolky a další alternativy předškolního vzdělávání včetně mateřských a rodinných center poskytujeme poradenství, zpracování dokumentace, kalkulace nákladů, dílčí realizace i kompletní realizace na klíč. Dalším projektem, který aktivně podporujeme, je rozšiřování dětských koutků ve firmách či organizacích, které mají zájem podpořit rodiny s dětmi. Jedná se jak o firmy, kde může být dětský koutek určen pro docházející zaměstnance, tak i o další organizace (restaurace, volnočasová zařízení, obchodní centra, hotely, knihovny atd.), kde jsou rodiče i děti vítány. Tyto organizace mají zájem zvýšit kvalitu svých služeb a rozšířit ji i v oblasti péče o děti. Nejnovější službou je mobilní dětský koutek. Mobilní dětský či kojící koutek pro Vás připravíme na jakékoliv akci, kam přijdou děti nebo celé rodiny. Nabízíme vybavení, personál, doprovodný program na akce pro veřejnost, firemní i soukromé. Mobilní dětský či kojící koutek pro Vás můžeme realizovat v interiéru nebo v otevřeném prostoru s vlastním stanem. Vybavení je potřebami pro kojence, batolata, předškoláky i školáky dle Vašich potřeb a konkrétní akce včetně hlídání dětí či doprovodného programu. Naše organizace v tomto projektu mobilních dětských koutků realizuje zaměstnání formou flexibilních pracovních úvazků pro rodiče na rodičovské dovolené, kterým tak usnadňuje vstup na trh práce a podporuje slaďování rodinného a pracovního života konkrétním nástrojem. Osobně nás můžete navštívit v Praze 4 – Kunraticích, kde již třetím rokem provozujeme rodinné centrum U MOTÝLKŮ. Toto centrum nabízí služby pro rodinu i široko veřejnost včetně podpory mezigeneračního soužití. Najdete u nás kurzy pohybové, výtvarné či hudební, jarmarky, přednášky a další zajímavé akce.

> Otevírací doba

dle kurzů

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4 - Kunratice
Ulice: Golčova 24/7
Telefon: 608 323 545
E-mail: [email protected]

> Komentáře