Žlutá plovárna | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Žlutá plovárna

Foto: Aleš Majer

> Otevřeno

duben, květen, červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Žlutá plovárna je sportovně rekreační centrum, které je připravené jak na požadavky náročných zákazníků tak pro pobavení celé rodiny. Nachází se v Českém ráji na Malé skále pod Panteonem. Na plovárně je lanové centrum plné překážek lehkých i náročných pro malé i dospělé, půjčovna lodí, raftů a kajaků, volejbalové a antukové hřiště s půjčovnou sportovních potřeb, stolní tenis, půjčovna kol a hezké zázemí s občerstvením. To celé se nachází na poloostrově, který lemuje řeka Jizera s krásnou travnatou plochou určenou pro relaxaci. Žlutá plovárna vám může nabídnout, jak program v lanovém centru, nebo lodích s proškolenými instruktory pro jednotlivce, rodiny nebo také skupinky, tak samostatný program, který si určíte na míru. Dále pak nabízí spoustu turistických zajímavostí jako je výlet na vyhlídku Panteon, skalní lezení na Suchých skalách, in-line bruslení v Dolánkách u Turnova a mnoho dalších. Je tu možnost i pro využití Žluté plovárny na konání sportovních i relaxačních akcí, teambuildingových rekreací nebo školních výletů.

> Otevírací doba

červen - září:
každý den 9.00 - 18.00

duben - květen:
so, ne 9.00 - 19.00

ostatní měsíce po domluvě

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Malá Skála
Ulice: Malá Skála
Telefon: 775 580 388
E-mail: [email protected]

> Komentáře