Montessori U Vrbiček | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Montessori U Vrbiček

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Mezinárodní školka a jesle Vrbičky jsou otevřeny dětem od 18 měsíců do 6 (7) let. Najdete nás v klidném, rodinném prostředí ve vile u lesa se zahradou, krbem, vnitřním bazénem a tělocvičnou. S dětmi u nás pracují zkušení učitelé ve dvou třídách podle věku: Toddler pro 10 dětí od 18 měsíců do 3 let, a 
Primary pro 15 dětí od 3 let po předškoláky. V rámci Montessori vzdělávacího programu rozvíjíme u mladších dětí (Toddler) především samostatnost v péči o sebe a prostředí, u starších (Primary) poznávání základů matematiky, jazyka, přírodovědy, zeměpisu či historie; vše prostřednictvím smyslových zkušeností a v souvislostech. Rozvíjíme jazykové schopnosti dětí. V obou třídách je vždy jeden česky a jeden anglicky mluvící učitel. Děti se učí přirozenou komunikací při každodenních činnostech podobně jako v bilingvní rodině. Rozvíjíme sociální dovednosti dětí. Při individuální práci, společných aktivitách, běžných denních činnostech i formou modelových her se děti učí vzájemnému respektu, zdvořilému chování, pravidlům soužití. Rozvíjíme zájmy a talent dětí. Součástí odpoledního programu školky jsou různé kroužky (tanec, hudba, jóga, aikido, výtvarné aktivity, divadlo). Jídlo podáváme v bio kvalitě s možností výběru vegetariánského menu. Naším posláním je vytvářet pro děti prostředí, ve kterém mohou přirozeně a svobodně růst, získávat sebevědomí a stávat se samostatnými osobnostmi. Naším úkolem je pomáhat dětem objevovat vlastní sílu a schopnosti a otevírat jim dveře k poznávání okolí. Naši učitelé jsou dětem trpělivými průvodci na cestě labyrintem světa. Přistupují k nim s láskou a respektem k jejich individualitě. Dávají jim svobodu a možnost volby, ale i hranice potřebné pro bezpečné objevování a poznávání a radost ze hry. Podporují je v samostatné práci, která rozvíjí myšlení a tvořivost. Vedou je k samostatnosti, k vědomí vlastní hodnoty, k důvěře ve vlastní schopnosti a k respektu k sobě i druhým. Harmonie svobody a respektu otevírá dětem cestu do ráje srdce.

> Otevírací doba

Po-Pá: 7:30-16:45

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4 - Kunratice
Ulice: Lesní 654
Telefon: 604 293 047
E-mail: [email protected]

> Komentáře