První outdoorový sportovní program pro těhotné maminky FIT4MIMI® | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

První outdoorový sportovní program pro těhotné maminky FIT4MIMI®

> Termín

01.01.2014 - 31.12.2030

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Jste těhotná a čekáte své vytoužené miminko? Chcete se i nadále udržet v kondici a dopřát sobě i miminku to nejlepší? Máte ráda pohyb na čerstvém vzduchu? Nevíte, jak v těhotenství cvičit a sportovat, abyste děťátku neublížila? Pak je novinka a speciální těhotenský program FIT4MIMI® určen právě pro Vás! Jako první v České republice přichází FITMAMI® s outdoorovými lekcemi v přírodě pro nastávající maminky - FIT4MIMI®! „Pohyb na čerstvém vzduchu je prospěšný, jak pro budoucí maminku, tak i miminko, které zatím nosí v bříšku. Pro všechny nastávající maminky jsme proto sestavili speciální program cvičení, který se skládá z chůze, lehkého posilovacího cvičení (zaměřeného na partie a svalové skupiny, které mohou v těhotenství ochabovat), strečinku (protažení partií přetížených zvyšující se váhou) a balančního cvičení,“ říká autorka programu FIT4MIMI® Pavla Maříková. „Na rozdíl od jiných lekcí klasického těhotenského cvičení, ale lekce probíhají venku v parku tzn. na čerstvém vzduchu a v příjemném prostředí.“ Velkou výhodou lekcí FIT4MIMI® je také fakt, že je mohou navštěvovat i maminky společně se svým starším potomkem v kočárku. „Vím, že mnoho maminek, které čekají své druhé nebo třetí dítko mají jen velmi omezené možnosti, jak se na těhotenské cvičení dostat, pokud nemají možnost hlídání. Program FIT4MIMI® umožňuje nastávajícím maminkám cvičit společně se svým starším dítětem v kočárku,“dodává Pavla Maříková. Navíc tak maminka skloubí příjemné s užitečným – „obyčejnou“ procházku přetvoří v příjemné protažení a posílení těla, které udělá dobře jim i miminku v bříšku.“ Proč navštěvovat lekce FIT4MIMI®? • Chcete se udržet v kondici i během těhotenství? • Nechcete přestat sportovat, ale zároveň chcete mít jistotu, že cvičíte správně? • Milujete pohyb na čerstvém vzduchu a chcete si ho dopřát i nyní? • Hledáte profesionálně vedený trénink právě pro toto životní období? • Nechcete v těhotenství přibrat zbytečná kila navíc? • Hledáte nové kamarádky, které právě prožívají podobné pocity jako vy? • Nebaví vás "klasické" těhotenské cvičení? • Navštěvovali jste lekce FITMAMI®, ale nyní čekáte další miminko a chcete ve cvičení pokra-čovat? Pak neváhejte a lekce FIT4MIMI® vyzkoušejte. Každá lekce FIT4MIMI® obsahuje také 20ti minutovou přednášku vedenou zkušenou dulou na téma těho-tenství, porod a šestinedělí. Maminky si tak nejen zacvičí, ale mají možnost zkonzultovat své starosti a obavy a připravit se na porod miminka. Lekce FIT4MIMI® jsou sestavené ve spolupráci se zkušenými fyzioterapeuty a vedou je pouze speciálně vyškolené cvičitelky, které mají z velké většiny již samy zkušenost s těhotenstvím. FIT4MIMI® lekce jsou určené pouze maminkám s bezproblémovým průběhem těhotenství, které mají cvičení schválené lékařem. Bližší informace a rozvrh lekcí programu pro těhotné FI4MAMI® naleznete na www.fitmami.cz

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4
Ulice: Zlešická 1852
Telefon: 724 033 060
E-mail: [email protected]

> Komentáře