Imimi - hlídání dětí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Imimi - hlídání dětí

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Díky živnostenskému oprávnění pro hlídání dětí všech věkových kategorií, včetně novorozenců od 0 do 3 let věku, zajišťujeme kompletní sortiment služeb pro rodinu a domácnost. Jsme schopni zabezpečit nárazové hlídání dítěte již do pár hodin od zavolání, pravidelné hlídání dětí včetně vyzvedávání ze školky, školy či zájmového kroužku nebo doprovod na služební cesty či dovolenou. JEDNORÁZOVÉ hlídání dítěte lze využít kdykoliv. Ráno, dopoledne, nebo na celý den. Vždy máme k dispozici několik volných chův, které jsou k dispozici na nečekanou potřebu pohlídání. Objednávejte prosím telefonicky na telefonu +420 736 155 166 nebo emailem. PRAVIDELNÉ hlídání dětí je vhodné pro každý týden se opakující hlídání. Výhodou je garance stejné pečovatelky a levnější hodinová sazba. Navíc garantujeme náhradní pečovatelku pro případ nemoci / nedostupnosti Vaší pečovatelky v dalších požadovaných časech (např. občasné večerní hlídání). Objednávku lze zaslat pomocí formuláře nebo emailem. EXPRESS při potřebě rychlého hlídání do 8 hodin od zavolání. Ano, jsme schopni zajistit pečovatelku na území hl. m. Prahy do několika hodin od zavolání. Profesionální chůva je Vám k dispozici pro případy nečekané pracovní schůzky, nemoci dítěte nebo onemocnění Vaší stálé pečovatelky od jiné agentury. EXPRESS linka +420 736 155 166 je dostupná 24 hodin denně. Zakládáme si na osobním přístupu ke každému klientovi společně s maximálním důrazem na flexibilitu a profesionalitu. Při každém požadavku na hlídání Vašeho dítěte dbáme na zachování řádu a chodu domácnosti s respektem způsobu výchovy dětí. Pečovatelky se snaží porozumět Vašemu stylu výchovy, správného rozvoje a získávání nových poznatků v životě Vašeho dítěte. Součástí péče může být hra na hudební nástroje, malování, doučování či vyplňování domácích úkolů.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Líbeznice u Prahy
Ulice: Mělnická 109
Telefon: 736,155,166
E-mail: [email protected]

> Komentáře