Plovárna Litomyšl | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Plovárna Litomyšl

> Otevřeno

červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

4.5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Na koupališti najdete: ▪ Padesátimetrový plavecký bazén se skokanskými můstky 1 m a 3 m a deset metrů dlouhou skluzavku. Rozměr tohoto bazénu je 50 x 30 m s hloubkou vody od 0,2 m do 3,5 metru. ▪ Pětadvacetimetrový plavecký bazén s rozměry 25 x 10 m a s hloubkou 1,2 ? 1,6 metru. ▪ Dojezdový bazén pro 92 metrů dlouhý tobogán. Jízda na tobogánu je zdarma. ▪ Voda v bazénech je přihřívána v solárních gumových běhounech. Podle intenzity slunečního svitu se pak teplota vody v bazénech pohybuje mezi 21°C až 25°C. ▪ Vodní plocha všech bazénů činí 1 800 m2, objem vody je 2 300 m3. ▪ K pasivnímu odpočinku a opalování lze využít upravené travnaté plochy či dřevěné opalovací paluby. V parkové části se nachází i stinné travnaté plochy. ▪ K aktivnímu odpočinku si lze pronajmout hřiště pro plážový volejbal. ▪ Občerstvit se můžete v místní restauraci nebo v rychlém občerstvení. od 1.7. do 31.8. večerní koupání dle počasí: Po,St,Pá, od 21.00 do 23.00 h.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Litomyšl
Ulice: U Plovárny 1221
Telefon: 461,315,011

> Komentáře