Rodinný pension Dům Alois | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinný pension Dům Alois

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Nekuřácký rodinný penzion Dům Alois leží v centru klidné vesničky Černý Důl v Krkonoších. Objekt po celkové rekostrukci v roce 2005 nabízí hostům svou polohou a vybaveností ideální podmínky pro klidnou letní i zimní rodinnou dovolenou. Penzion Dům Alois poskytuje ubytování pro rodiny s dětmi v 1pokojových a 2pokojových studiích, nebo v rodinných apartmánech. Studia a apartmány mají vlastní kuchyňku, jídelní kout, sociální zařízení a TV. Společenská místnost je hosty penzionu Dům Alois využívána ke klidnému posezení s přáteli nebo trávení příjemných chvil s rodinou. Vybavení pro děti a zahrada Penzion Dům Alois nabízí skvělé ubytování a zázemí pro rodiny s dětmi, malými dětmi i s miminky. Právě pro rodiny s nejmenšími dětmi jsou k dispozici dětské postýlky (s vybavením), jídelní židličky, dětské vaničky, kyblík na koupání miminek TUMMY TUB, lehátka do dětských vaniček a sedačka do sprchového koutu, nočníky, noční světýlka do pokojů, sterilizovačka do mikrovlnné trouby, ohřívačka lahví atd… Zapůjčení tohoto vybavení je pro ubytované rodiny s dětmi poskytováno zdarma. Pro děti je připravena vnitřní dětská herna, která zpříjemní chvíle strávené mimo zasněžené svahy nebo za nepříznivého počasí. Za příznivého počasí mohou rodiče s dětmin využívat udržovanou zahradu, které je nedílnou součástí penzionu. Vaši letní rodinnou dovolenou Vám na naší zahradě zpestří: Trampolína o průměru 360 cm. Bazén s pískovou filtrací a tepelným čerpadlem (732x366x122 cm) – pro rodiče. Posezení u ohniště. Veliké zastřešené pískoviště. Prolézačky a hračky nejen od firmy Little Tikes. Krytá venkovní hernička. Pergola s grilem ke klidnému posezení. Horolezecká stěna (celotělové úvazky k dispozici). Lyžování Skiareál Černý Důl s veškerým vybavením (ski škola, půjčovna a servis lyží) je od domu Alois vzdálen přibližně 500 m a stanice skibusu je přímo před penzionem. Wellness Wellness pro celou rodinu jsme v penzionu Dům Alois pojali netradičně. Nenabídneme Vám ani vnitřní bazén, ani saunu. Naši hosté mají možnost vyzkoušet si severskou specialitu, kterou mnozí z vás znají z alpských lyžařských středisek. „Koupací sud“ – zážitek z koupele ve dřevem vytápěném koupacím sudu je ještě větší než si dokážete představit. Pobyt venku na čerstvém vzduchu s rodinou nebo přáteli, ve vodě teplé 38–42 °C nadchl všechny, kteří tuto lahůdku vyzkoušeli. Služby v ceně ubytování (zdarma) WiFi Internet. Krytá parkovací stání přímo u objektu a pro hosty penzionu Dům Alois. Používání sušárny a lyžárny v zimě, v létě pak kolárny po celou dobu pobytu. Využívání herny, zahrady a terasy po celou dobu pobytu. Zapůjčení potřeb pro děti například jídelní sedačka, ohřívačka lahví, dětská vanička, koupací kyblík… Služby za poplatek Použití automatické pračky a sušičky (prací prostředky jsou k dispozici). Wellness. Důležité informace Celý objekt je nekuřácký. Domácí mazlíčci velmi omezeně a po předchozí domluvě! MAMKY A HLÍDACÍ TATÍNKOVÉ, VEMTE SI S SEBOU KÁVU. U NÁS SI JI V KLIDU VYPIJETE!

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Trutnov
Ulice: Černý Důl 127
Telefon: 777 243 124
E-mail: [email protected]

> Komentáře