Přehrada Luhačovice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Přehrada Luhačovice

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4  (3x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Velmi známé lázeňské městečko nabízí příjemnou procházku městem až ke kolonádě, po které lze potkat a ochutnat několik známých léčivých pramenů, jako jsou například Ottovka, Vincentka, pramen dr. Šťastného. Procházka je lemována řadou restaurací, cukráren, zakoupit zde můžete také proslavené (a výborné) lázeňské oplatky. Odpočinout si můžete na lavičce v některém z parčíků, nebo na lázeňském náměstí s krásnou fontánou. Pokud si chcete udělat celodenní výlet, spojte procházku městem s návštěvou Luhačovické přehrady. Můžete jít pěšky kolem potoka (trasa má cca 4 km), nebo autem, které odstavíte na místním parkovišti. Je zde hezká procházka kolem přehrady, v létě si můžete s rodinou zařádit v nově vybudovaném venkovní aqua parku s řadou vodních atrakcí. Když budete mít hlad, doporučujeme restauraci Vyhlídka - www.vyhlidka.eu .

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Luhačovice

> Komentáře