O prasátku Lojzíkovi - Cesta za nosem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

O prasátku Lojzíkovi - Cesta za nosem

Autor: Pavel a Táňa Ondrašíkovi

"Lojzík vznikl jako jednoduchá kresbička kuličkovým perem - ten jeho chobůtek nás hned rozesmál. Možná na nás jen dělal dlouhý nos, ale my jsme ho přesto adoptovali. Od prvního okamžiku bylo jasné, že jednou bude Lojzík z ilustrací vykukovat a rozběhne se, kam on sám chce... a možná i do večerníčku." Pavel a Táňa Ondrašíkovi O PRASÁTKU LOJZÍKOVI - CESTA ZA NOSEM (2011) Lojzík je vlastně prima kluk. A nebýt toho, že má nos jako chobot, určitě by mezi své sourozence zapadl. Jenže tu je ten proklatý nos. I když ho mají rodiče moc rádi, Lojzík se stává terčem posměchu a různých kulišáren od svých sourozenců. Osud mu však do cesty přivede dobrého kamaráda, vrabce Čepeřáka. Spolu se rozhodnou utéct a najít Lojzíkovi novou rodinu. Lehké to ale mít nebudou. Čepeřák je totiž trochu popleta a musí Lojzíka tahat ze šlamastiky, do které ho sám dostal. Knížka se dá objednat ve třech různých velikostech: malá velikost - kniha vázaná, 60 stran, česky, 10 x 10 cm střední velikost (dvojjazyčná) - kniha vázaná, 60 stran, česko-anglicky, 15 x 15 cm velká velikost - kniha vázaná, 60 stran, česky, 22 x 22 cm Lojzíkovy příběhy se dají pohodlně objednat na e-shopu knihkupectví Petrkov v Havlíčkově Brodě, které knížky vydalo: http://www.knihyhb.cz/obchod/product_info.php?products_id=128014 Zde je odkaz na animovanou ukázku Lojzíkových příběhů: https://www.youtube.com/watch?v=Op_ZhWSGSUs

Nakladatelství: Petrkov
Kategorie: pro předškoláky, pohádky, příběhy, dobrodružné
Více info: http://www.prasatkolojzik.cz

Kategorie
Nakladatelství

Hledat v textu