Zveme rodiny s dětmi do Krkonoš | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zveme rodiny s dětmi do Krkonoš

Holiday Park Liščí Farma je jedinečný rekreační areál v Krkonoších nabízející ubytování v hotelu, kempu, chatkách, vybavených stanech a nově v originálním tee pee. 

Holiday Park Liščí Farma je zaměřen především na rodiny s děti. Naším hlavním cílem je připravit pro ně co nejzábavnější, zážitkovou dovolenou v příjemném prostředí a to s největší možnou péčí…

V naší restauraci vaříme vždy z kvalitních a hlavně čerstvých potravin.
Dětem vaříme i jejich oblíbená jídla, protože spokojené dětské bříško je pro nás velkou odměnou. V letošním roce pro děti připravujeme speciální dětský jídelní lístek, kde inspirací nám byly příspěvky samotných maminek na našem facebookovém profilu.

Od jara do podzimu je hostům k dispozici velké sportovní i zábavní zázemí. 
Velké dětské hřiště s hrady s prolézačkami, pískovištěm, skluzavkami, dětskou lanovkou, dále minigolf, trampolíny pro velké i pro ty nejmenší (s ochrannou sítí), skákací hrad, stolní tenis, venkovní bazén, brouzdaliště, zahradní „Člověče,nezlob se“ a další. Pro sportovně založené rodiče máme tenisový kurt a kurt na beachvolejbal a dále velký výběr adrenalinových aktivit. 

V loňském roce jsem vybudovali novou MINIZOO, která se brzy stala velmi oblíbenou. Radostnou novinkou pro letošní rok je mládě naší osličky malá Princezna, která se už těší na své dětské návštěvníky. 

Během roku pořádáme několik akcí a těmi jsou : 2.6. Slavíme dětský den a 30.6. Vítáme prázdniny. Vždy jde připraven odpolední zábavní program pro děti i jejich rodiče. 

Pro zpestření dovolené budeme pořádat i  „okamžité“ akce typu – turnaj v minigolfu, turnaj  v “Člověče, nezlob se“, Bingo, promítání filmů v našem Foxbaru a další. 

Po celý rok připravujeme pro naše hosty speciální nabídky ubytování – např. Dvojčata zdarma, 2+1 zdarma, First minute, Last minute a další. Vše najdete vždy na našich webových stránkách www.liscifarma.cz, nebo na našem facebookovém profilu.
 

Chtěli byste Holiday Park Liščí Farmu prozkoumat na vlastní kůži? Seznámit se s malou Princezničkou, prohlédnout si tee pee nebo si udělat sportovní rodiiný víkend?
S kamsdetmi.com máte příležitost, dnes totiž budeme soutěžit o rodinné pobyty. Nenechte si soutěž ujít, sledujte naší sekci Soutěžte.
 

17. 5. 2012



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře