Za fotku - doživotně na Stezku vstup zdarma | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Za fotku - doživotně na Stezku vstup zdarma

Stezka korunami stromů Lipno slaví již své 2. narozeniny. V neděli 20. července 2014 je pro všechny návštěvníky připraveno zábavné odpoledne plné soutěží a her. Na společné oslavě zahraje The Tap Tap. Organizátoři vyzvali všechny návštěvníky, kteří již na Stezce korunami stromů byli, aby zaslali svoji fotografii na email [email protected]. Ten, na koho se usměje štěstí, získá pro sebe doživotní vstup na Stezku korunami stromů. „Od otevření už u nás bylo opravdu hodně lidí a víme, že se k nám rádi vracejí. Rozhodli jsme se druhé narozeniny oslavit všichni společně a ti, kteří nemohou přijet, ať pošlou svoji fotografii ze stezky. Fotografie budou po celý den promítány u vstupu na stezku. Na tři autory fotek čekají opravdu zajímavé dárky. „První dostane voucher na doživotní vstup zdarma, druhá cena je prodloužený rodinný víkend na Lipně a třetí získá voucher na služby půjčovny sportovního vybavení.“ 

Unikátní turistická atrakce v České republice, Stezka korunami stromů Lipno, slaví v neděli 20. července 2014 své druhé narozeniny. Na dominantě Lipna bude celý den rušno. Koncert odehraje legendární kapela studentů pražského Jedličkova ústavu The Tap Tap. Díky své bezbariérovosti je Stezka korunami stromů ideálním pódiem pro tuto hudební formaci. Podle Šimona Ornesta, kapelníka The Tap Tap, se všichni již na Stezku těší a jsou rozhodnuti vyjet až na vrchol 40 metrové vyhlídkové věže.

Provozovatelé Stezky připravili netradiční výzvu. Všichni, kdo již Stezku navštívili, mohou poslat svoji fotografii na email [email protected] a alespoň symbolicky se také zúčastnit oslavy. Ze všech zaslaných fotek budou vybrány tři, jejichž autoři získají hodnotné ceny. Nejzajímavější z nich je doživotní vstup na Stezku zdarma. V pořadí druhé místo získá rodinný prodloužený víkend na Lipně a třetí služby půjčovny. Došlé fotografie budou promítány u vstupu na Stezku a publikovány na webových stránkách projektu.

Destinace Lipno získala v loňském roce ocenění EDEN za projekt Lipno bez bariér. Právě Stezka korunami stromů byla jedním z hlavních důvodů k udělení toho ocenění. Spojitost The Tap Tap a Stezky korunami stromů Lipno, která je po celé délce bezbariérové, je více než příhodné.

 

16. 7. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře