Výsledky druhého testování s Tescomou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výsledky druhého testování s Tescomou

Obstály výrobky Tescoma u našich maminek?

Přinášíme hodnocení druhého Testování s Tescomou, kterého se účastnilo šest vybraných maminek:

1)

Hodnocení misek PRESTO:
oznámkování: 1
Velmi praktický výrobek. Oceňuji dobrou skladnost misek, možnost omývání v myčce, použití v mikrovlnné troubě a v mrazničce. Víčka dobře drží. Jako u všech výrobků, které mám nakoupené od Tescomy, nemám žádných námitek.

Hodnocení uvolňovače konce folie:
oznámkování: 1
Tento výrobek mi zprvu přišel docela úsměvný. Jelikož potravinovou folii nepoužívám, na testování jsem si ji pořídila a zjistila, že použití folie bez uvolňovače není zrovna snadné. Myslím, že je to dobrá vychytávka.

Děkuji a přeji pěkný den,
Zahrádková

2)


Přeji hezký den,

měla jsem za úkol otestovat  2 misky PRESTO (velikost 200ml a 50ml). V prvním okamžiku mě napadlo,že jsou pro naší rodinu na  jakékoliv uchovávání potravin maličké, ale uplatnění našly okamžitě, zamilovala se do nich nejmladší dcera a teď do nich děláme svačinky na "cvičeníčka" a do Montessori herny. Do větší jablíčka, hrušky, mrkev a do malé nějakou mlsku. Misky od nás dostávají za 1. Dobře se zavírají, myjí, a kdyby byly ještě růžové, bylo by to 1*.
Uvolňovač konce fólie Presto, byl těžší oříšek, s fólií bojuji. Uvolňovač pomůže najít konec, jen škoda, že s uříznutím nepomůže - u nás má za 3.


S pozdravem Petra Vilímovská

3)

Dobry den,

posílám informace k testovaným výrobkům.

Uvolňovač konce folie PRESTO

Zkoušela jsem uvolnit s jeho pomocí folii několikrát, ale ač jsem dělala, co jsem dělala, prostě se mi to nepodařilo. Vyhledala jsem si na webu i popis, jak se má při uvolňování postupovat, ovšem bezúspěšně. Uvolnit konec běžným způsobem - tedy prsty - nebyl velký problém. Tak jsem alespoň "uvolňovač" vložila do krabice s folií a ten konec jakoby drží, takže ten pak tak lehce nepřilne zpět. Možná, že už bylo na trubce folie málo a tím pádem uvolňovač dostatečně nepřilnul a nefungoval? Nevím. Ale asi by měl fungovat za všech okolností?
Hodnocení: 4

Misky na potraviny PRESTO

Nejprve jsem nebyla spokojená s tvarem misek, mám raději čtvercový nebo obdélníkový tvar kvůli lepší skladnosti. Pak mi ale došlo, že na zbylé potraviny, jako jsou cibule, citron atp. je to vlastně tvar ideální. Víčko se lehce otvírá a zároveň dobře těsní, a tak potravina nenačichne v lednici od jiné a zároveň ty aromatické potraviny nezaplní svým pachem celou ledničku. Potraviny v misce uskladněné vydrží dlouho krásně čerstvé, neosychají. Oceňuji i skladnost - možnost vsunutí do sebe, sice jsme měla misky jen dvě, ale předpokládám, že pěkně do sebe pasuje celá sada. Vyhovují mi i barvy.
Hodnocení: 1

S pozdravem

Helena Schejbalová

4)


Dobrý den,

níže naleznete hodnocení testovaných výrobků.

Misky PRESTO

Milé překvapení. Umělá hmota je na omak tak příjemná, že téměř nepůsobí jako "umělá". Praktické a jednoduché zavírání, po funkční stránce bez výhrad - nakrájená zelenina i kozí sýr byly i po třech dnech skladování čerstvé, nezaschlé. Oceňuji i dobrou skladnost krabiček a praktickou velikost, optimální pro uskladnění menších zbytků. Hodnocení: 1

Ukončovač folie PRESTO

S tímto produktem jsem měla problém. 0x01 graphic
Z přiloženého velmi stručného návodu jsem jednoznačně nepochopila, jak si počínat a hlavně co od tohoto produktu vůbec očekávat. Obrázek s popisem používání podle mě nepříliš dobře vystihují podstatu. Uspěla jsem až na několikátý pokus, když mi došlo, že uvolňovač pomáhá okraj fólie nikoliv uvolnit, ale spíše "odrolovat". Celkově hodnotím jako zbytnou záležitost, kterou bych si sama nekoupila, přestože stojí "jen" 69 korun. Hodnocení: 2-

Martina Žáčková
P.S.: Zlín je malý, takže jednoho z majitelů Tescomy znám - no snad se na mě za ten uvolňovač neurazí. 0x01 graphic

5)

Dobrý den,

nejprve chci poděkovat za možnost testování dvou misek na potraviny PRESTO o velikosti 50 ml a 250 ml se žlutými víčky a uvolňovače konce fólie PRESTO.
A teď k testování, ke kterému málem ani nedošlo. Děti mi totiž obě misky PRESTO hned zabavily - na bonbónky a na korálky byly jako dělané. Když jsem je pak získala nazpátek, malá miska se mi zdála moc malá a chtěla jsem jí vrátit dětem na hraní. Ale nakonec to byl nejpoužívanější produkt testování. Je výborná na uchování třeba půlky citrónu nebo půlky cibule z vaření. V misce vydrží obsah krásně čerstvý, neoschne a "neovoní" celou ledničku Také jsem tuto malou mističku s úspěchem využila na jednu porci tatarské omáčky k obědu do práce. Moc se mi líbí materiál a tvar misek. Jsou vyrobeny z odolného průhledného plastu. Odolnost jsme také vyzkoušeli několikerým nechtěným pádem na lino. Jsou krásně zaoblené a mají opravdu tvar misky, takže když jsem do větší uložila hroznové víno, mohla jsem ho druhý den rovnou v misce servírovat. Díky hladkému povrchu se také dobře umývají.
Druhý produkt na testování uvolňovač konce fólie PRESTO jsem vyzkoušela při přípravě svačin manželovi do práce. Housky byly rychleji zabalené, protože jsem nemusela stále hledat, kde fólie začíná.


Dita Řízková

6)

Zasílám hodnocení výrobků Tescoma:

Misky PRESTO jsou šikovné s pevným uzávěrem, vhodné na různé použití. Malá miska je
dle mého názoru až moc malá. Na misce není uvedeno použití, myslím vhodnost
do mikrovlnky, mrazáku apod. Známka 3.


Druhý výrobek, uvolňovač potravinové folie bych si určitě nekoupila. Je to
výrobek s příliš jednostranným použitím. Kdyby fungoval třeba i na izolepu,
kde vyhledávání konce je mnohem obtížnější, bylo by to jiné. Známka 5.

Věra Hurtová


Všem mnohokrát děkujeme za připomínky. Jelikož se zdá, že s použitím uvolňovače konce fólie PRESTO měla potíže většina testujících maminek, ještě jednou si zopakujeme jeho použití. Věříme, že při správném použití oceníte výrobek jako dobrou „vychytávku“ stejně jako paní Zahrádková.

Jak tedy na něj?

Uvolňovač nasaďte na roli s fólií, zlehka stiskněte v dlani a pootáčením po roli směrem dolů konec fólie uvolněte.


Více naleznete na
www.tescoma.cz

25. 3. 2011



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře