Vyrazte si s dětmi zaběhat do Lednicko-valtického areálu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyrazte si s dětmi zaběhat do Lednicko-valtického areálu

Máte doma malého rošťáka, který nevydrží chvilku v klidu a pořád někde pobíhá? Přijeďte spolu s ním na dětské závody Běhej Lesy Lednice, kde si může užít závod a vybít si energii v přírodě, na čerstvém vzduchu mezi stromy a ještě v krásné lokalitě přímo v památce UNESCO, v Lednicko-valtickém areálu. Startujeme už 25. července. 

Nejen pro dospělé, ale také pro ty nejmenší je určen závod Běhej Lesy Lednice. Nový běžecký seriál vás zavede na ta nejkrásnější místa v přírodě v Čechách i na Moravě. Seriál odstartoval v červnu u lomu Velká Amerika nedaleko Karlštejna, kde si děti kromě závodů na 500 m a 1 kilometr užily i doprovodný program, který pro ně připravila Sportovní akademie Zuzany Hejnové HESU. Před závodem je čekala super rozcvička, kterou vedla bývalá atletka Helena Fuchsová.

Start dětských závodů je na Běhej Lesy Lednice nachystán na 25. července 2015 před hlavním závodem pro dospěláky, tedy v 13:00.

Děti mohou závodit na trasách 500 metrů a 1 kilometr. Přihlašovat se můžete on-line na http://behejlesy.cz/, nebo i na místě v den závodu. Každý malý závodník dostane v cíli postavičku Igráčka Běžce z limitované edice Běhej Lesy. Samozřejmostí je zapůjčený měřicí čip, fotografie ze závodu ke stažení zdarma, diplom, pamětní medaile a spousta dalšího. Chybět nebude ani občerstvení nebo bohatý doprovodný program. Na děti čeká i skákací hrad Kam s dětmi. Děti se mohou stejně jako dospělí převléknout pohodlně v šatně a své věci si mohou nechat v úschovně. Více najdete na http://behejlesy.cz/.

 

ČASOVÝ PROGRAM

Sobota 25. července 2015

10:00 - 12:00  Registrace a výdej startovních čísel dětských závodů

13:00  Start dětských závodů

14:00   Vyhlášení dětských závodů

 

Přijměte také pozvání našich dětí, se kterými jsme připravili videopozvánku - zde.

 

8. 7. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře