Vyrazte s dětmi za sportem na ČEZ Jizerskou 50 RUN | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyrazte s dětmi za sportem na ČEZ Jizerskou 50 RUN

Nejen dospělí budou mít v sobotu 13. září 2014 možnost zúčastnit se běžeckého závodu v Jizerských horách. Organizátoři prvního ročníku ČEZ Jizerské 50 RUN totiž připravili i tři běžecké kategorie pro děti. Pokud tedy mají rodiče doma malého sportovního nadšence, který má v sobě potenciál Emila Zátopka nebo Jarmily Kratochvílové, rozhodně by neměli otálet s jeho registrací.

ČEZ Jizerská 50 RUN zahrnuje závody na 23 km a na 10 km v kategorii dospělých. V okolí bedřichovského stadionu pak budou pro děti připraveny tratě dlouhé 1 km a 500 m. Starší děti ve věku 7 – 10 let a 11 – 15 let mají k dispozici delší běžeckou trať na 1 km a děti mladší šesti let poběží pouze půlkilometrovou vzdálenost.

Hned druhý víkend po prázdninách tak mají rodiče skvělý tip na výlet. S dětmi prožijí den plný zábavy v Jizerských horách. Pobyt na čerstvém horském vzduchu pročistí hlavu dospělým i jejich ratolestím. Děti se mohou těšit na krásné dárky od partnerů, diplomy a občerstvení. Každý malý závodník také obdrží po závodě zdarma fotografii z běhu.

„Chceme, aby rodiče vedli své děti ke sportu, proto jsme podle klasické ČEZ Jizerské 50 zavedli i v běžecké variantě tohoto závodu dětské kategorie. Děti si z běhu v přírodě jistě odnesou spoustu zajímavých zážitků,“ říká jeden z organizátorů Tomáš Leixner. 

Registrace dětí do ČEZ Jizerské 50 RUN probíhá až do 8. září 2014 a je zdarma, zakoupení startovného přímo na místě vyjde na 50,- Kč. 

30. 7. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře