Vše do školky aneb nový internetový obchod garantovaný maminkami | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vše do školky aneb nový internetový obchod garantovaný maminkami

 Vše do školky.cz, je nový internetový obchod dvou aktivních maminek s dětským oblečením, obuví, doplňky, převážně českých, nebo ověřených značek a také originálními výrobky z MI edice.

Jsme obě matky s dětmi různých věkových skupin a tak z vlastních zkušeností víme, jak je na našem trhu těžké najít praktické, přitom hezké a kreativní zboží pro děti za rozumné ceny.Proto jsme se rozhodly, že zkusíme naše nápady a zkušenosti spojit a otevřít internetový obchod, kde budeme nabízet ostatním maminkám a jejich dětem praktické a hezké věci za přijatelné ceny. Cílem našeho obchodu je nabídnout sortiment produktů pro děti, které každá maminka, která má děti předškolního a školního věku, běžně nakupuje. Myslíme také ekonomicky a tak maminky jistě ocení, že na jednom místě nakoupí více věcí za jedno poštovné. Obzvláště na menších městech či vesnicích mají maminky omezené možnosti nákupu dětského sortimentu a tak by pro ně náš obchod mohl být přínosný.

MI edice  – je naše vlastní značka originálních výrobků, které jsme společně s kamarádkami vytvořily dle vlastních nápadů a návrhů. Originální výrobky z této edice jsme realizovaly pro svoje děti a jsou časem a používáním ověřeny a vyzkoušeny. Jedná se o kapsáře s ramínkem – využitelné do školky či do dětského pokoje, kapsáře na školní lavici, kabelky pro holčičky, tašky pro maminky či mladé slečny – na rameno, tašky na golfky - kočárek, batůžky, pytlíky na bačkorky, polštářky, háčkované čepičky, ručně pletené hračky, filcové brože, šperky z ovčího rouna, textilní panenky - dekorace. 

Naše výrobky jsou zdobené filcovými aplikacemi, knoflíčky, stužkami. V rámci edice MI, bychom rády nabídly také vlastní modely oblečení – hlavně tepláky, šusťákové kalhoty. V současné době pracujeme na návrzích a zpracování.
Ostatní sortiment dětského zboží v našem internetovém obchodě jsou výrobky převáženě českých firem – jedná se například o rostoucí kalhoty, mikiny, domácí soupravy, čepice, punčocháče, ponožky, šusťákové zateplené kalhoty, tepláky, pláštěnky, deštníky, ALU lahve atd. Bačkorky a holínky nabízíme od firmy BEFADO – jsou kvalitní, prodyšné a kreativně navržené. 

V budoucnu bychom také rády doplnily sekci KOSTÝMY – o originální, hezké, veselé a cenově přijatelné dětské kostýmy – třeba na školní karneval. 
 
Jsme internetoví nováčci a tak postupně doplňujeme, upravujeme a jsme rády za případné návrhy a náměty.

Kde nás najdete:

nebo nás kontaktujte emailem [email protected]

Těšte se také na soutěž o kapsář do školky, jak holčičí, tak klučičí set. Sledujte naší sekci Soutěžte.

22. 10. 2012



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře